Klubbkväll!

Ikväll var det klubbkväll! Nej, inget stuffande ute på något häftigt hak (tyvärr?!). Inga godisklubbor heller. Vår klubbkväll var vår middag som bestod av marinerade kycklingklubbor och till detta ugnsbakade grönsaker, kokta och färska grönsaker, lätt creme fraiche och sweet chili sås.

Jag marinerade kycklingklubborna över natten i en marinad bestående av coca cola, soya, riven färsk ingefära, riven vitlök, honung, salt och peppar. Sedan skjuts in i ugnen på 225 grader i ca 25-30 minuter. De ugnsbakade grönsakerna var tärnade morötter, palsternacka, rotselleri och rödbetor. Ringla över lite olivolja och krydda med salt, torkad basilika och timjan. Samma gradantal men ca 45 minuter i ugnen krävdes för mina. De kokta grönsakerna var en blandning av ärtor, majs och paprika.

Väldigt god och nyttig måltid!

Jessica Sundberg

Jag heter Jessica Sundberg och är 47 år, bor i Stockholm med min man Mattias och mina två älskade barn Filippa och Gustaf. Bloggen Leva Sunt handlar om att leva sunt och hitta balans på alla plan i livet. Jag blandar kost och recept, träning och hälsa, resor och vardag och hur man får detta att gå ihop i livet som heltidsarbetande förälder. Bloggen är helt enkelt en livsstilsblogg nischat mot hälsa i vardagen med inriktning mot familj. För att komma i kontakt med mig kan du maila: jess.sndbrg@gmail.com eller jessica@attlevasunt.se.

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *