Kriminalromanens drottning Agatha Christie

Kriminalromanens drottning Agatha Christie
Kriminalromanens drottning Agatha Christie
Unna dig en riktigt bra och spännande pusseldeckare.
Unna dig en riktigt bra och spännande pusseldeckare.

I år, 2020, är det 100 år sedan kriminalromanens drottning Agatha Christie släppte sin första mordhistoria En dos stryknin och detektiven Hercule Poirot löste sitt första fall. Det firades i september med återutgivning av debutromanen i en jubileumsutgåva med specialmaterial som aldrig tidigare släppts på svenska.

Julklappstips!
Julklappstips!
Morden på Kingfisher Hill av Sophie Hannah
Morden på Kingfisher Hill av Sophie Hannah

En dos stryknin blev startskottet för Agatha Christies långa karriär och la grunden för pusseldeckaren som genre. Christie är än idag världens mest säljande författare och hennes karaktär Hercule Poirot har kommit att bli en av litteraturens mest älskade. Nu återvänder han i Sophie Hannahs nyskrivna bok Morden på Kingfisher Hill, en pusseldeckare i sann Agatha Christie-anda. Sophie Hannah handplockades av Agatha Christies familj för att på nytt blåsa liv i Hercule och Morden på Kingfisher Hill är hennes fjärde bok med detektiven i huvudrollen. Boken släpptes i oktober.

Jag kan varmt rekommendera dessa två böcker. Otroligt vackra är de också, riktigt fina omslag. Perfekt att ge bort i julklapp eller köpa och läsa själv!

Jessica Sundberg

Jag heter Jessica Sundberg och är 47 år, bor i Stockholm med min man Mattias och mina två älskade barn Filippa och Gustaf. Bloggen Leva Sunt handlar om att leva sunt och hitta balans på alla plan i livet. Jag blandar kost och recept, träning och hälsa, resor och vardag och hur man får detta att gå ihop i livet som heltidsarbetande förälder. Bloggen är helt enkelt en livsstilsblogg nischat mot hälsa i vardagen med inriktning mot familj. För att komma i kontakt med mig kan du maila: jess.sndbrg@gmail.com eller jessica@attlevasunt.se.

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *