Mitt år

Mitt år: Minns det som hänt och planera för framtiden
Mitt år: Minns det som hänt och planera för framtiden

Det har varit ett turbulent år för många där mycket inte varit, eller är, som det alltid brukar vara. Vi närmar oss nyårsafton och det är dags att reflektera över och summera 2020. Till vår hjälp skulle jag vilja tipsa om den superfina fyll-i-boken Mitt år: Minns det som hänt och planera för framtiden. En bok som skrivs av läsaren själv. Perfekt present att ge bort i julklapp eller köpa och behålla själv. Vi mår alla bra av reflektion och eftertanke.

Mitt år är ett kreativt, roligt och inspirerande verktyg för att sammanfatta året som gått och blicka framåt mot allt som stundar. Vi får listor, flervalsfrågor, recept och inspirationstexter till vår hjälp att bearbeta saker vi upplevt och planera för framtida mål. Det finns inget rätt eller fel och boken är helt utan förmaningar och pekpinnar. Den blir vad du gör den till helt enkelt!

Jessica Sundberg

Jag heter Jessica Sundberg och är 47 år, bor i Stockholm med min man Mattias och mina två älskade barn Filippa och Gustaf. Bloggen Leva Sunt handlar om att leva sunt och hitta balans på alla plan i livet. Jag blandar kost och recept, träning och hälsa, resor och vardag och hur man får detta att gå ihop i livet som heltidsarbetande förälder. Bloggen är helt enkelt en livsstilsblogg nischat mot hälsa i vardagen med inriktning mot familj. För att komma i kontakt med mig kan du maila: jess.sndbrg@gmail.com eller jessica@attlevasunt.se.

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *