KycklingSteak

KycklingSteak

KycklingSteak

Äntligen har min lokala Ica Maxi-butik tagit in min absoluta kycklingfavorit KycklingSteak. Köpte hem tre paket på en gång. Visserligen såldes de till annonspris men jag hade ändå tänkt att bunkra upp i frysen. För er som har missat denna nyhet från Kronfågel kan jag berätta att det är en urbenad klubba med skinn som passar utmärkt att både steka eller grilla. Mer smakrik, saftig och god kycklingdetalj finns inte! Slår dessutom vissa dyrare köttbitar med hästlängder om ni frågar mig.

Idag testade jag att laga kycklingen i panna. Följ instruktionerna för perfekt resultat – Stek kycklingen i panna med skinnet nedåt ca 6 min på medelvärme. Skinnet ska vara krispigt. Vänd och stek ca 1 min på köttsidan. Stek färdigt i 150°C varmluftsugn (175°C vanlig ugn) i ca 15 min. 

Tillsammans med basmatiris, grönsaker och Mango Raja blev det en helt magisk middag. Stort älska på KycklingSteak!

Jessica Sundberg

Jag heter Jessica Sundberg och är 47 år, bor i Stockholm med min man Mattias och mina två älskade barn Filippa och Gustaf. Bloggen Leva Sunt handlar om att leva sunt och hitta balans på alla plan i livet. Jag blandar kost och recept, träning och hälsa, resor och vardag och hur man får detta att gå ihop i livet som heltidsarbetande förälder. Bloggen är helt enkelt en livsstilsblogg nischat mot hälsa i vardagen med inriktning mot familj. För att komma i kontakt med mig kan du maila: jess.sndbrg@gmail.com eller jessica@attlevasunt.se.

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *