Lansering av SelectedFresh

Lansering av SelectedFresh
Lansering av SelectedFresh

I veckan var jag på en exklusiv lansering av SelectedFresh, ett samarbete mellan Fruktleveransen och The First Impression Company. SelectedFresh erbjuder noga handplockad frukt, på utvalda dagar i en förpackning utvecklad för att behålla frukten fräsch och ge det där första intrycket på en arbetsplats som är så otroligt viktigt.

Dramatenterrassen i gassande sol och värme!
Dramatenterrassen i gassande sol och värme!
Stockholms härligaste balkong!
Stockholms härligaste balkong!

Eventet höll till på Dramatenterassen i strålande soligt väder och tropisk värme. Kan för dagen varit den bästa (och varmaste) location i stan – vilken fantastisk utsikt! Vi var ett 80-tal exklusivt inbjudna gäster som bjöds på mousserande, vin, öl, drinkar eller alkoholfria alternativ och lyxig plockmat. Maten led dock av att stå ute i värmen så man fick vara snabb med att äta.

Lyxiga snittar!
Lyxiga snittar!

Anders Limpar fanns på plats med sitt företag Orink som säljer svenska havreprodukter och bjöd på havrebaserad mjukglass. Helt okej, men låt mig vara ärlig och säga att jag föredrar vanlig mjukglass.

Havrebaserad mjukglass från Orink.
Havrebaserad mjukglass från Orink.

Eventet var riktigt trevligt och lyxigt och det bästa av allt var när Molly Hammar ställde sig på den lilla scenen mitt i bland oss och med sin gitarrist på plats rev av några riktigt grymma låtar. Älskar hennes musik! Och rösten – mäktig och stark men ändå liten och sårbar. WOW!

Molly Hammar - vilken stjärna!
Molly Hammar – vilken stjärna!
Spana in Mollys läckra skor!
Spana in Mollys läckra skor!

Stort tack till Alexander och Erwik communication för att jag fick förmånen att komma och stort tack till Sara för att du ville vara min +1 för dagen!

Sara, min fantastiska kompis!
Sara, min fantastiska kompis!

Jessica Sundberg

Jag heter Jessica Sundberg och är 47 år, bor i Stockholm med min man Mattias och mina två älskade barn Filippa och Gustaf. Bloggen Leva Sunt handlar om att leva sunt och hitta balans på alla plan i livet. Jag blandar kost och recept, träning och hälsa, resor och vardag och hur man får detta att gå ihop i livet som heltidsarbetande förälder. Bloggen är helt enkelt en livsstilsblogg nischat mot hälsa i vardagen med inriktning mot familj. För att komma i kontakt med mig kan du maila: jess.sndbrg@gmail.com eller jessica@attlevasunt.se.

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *