Lax med lyxigt täcke

Idag planerade jag lax till middag. I kylen hade jag också kvar några förpackningar mumsiga Pasta Amore från Ridderheims. Varför inte kombinera två goda ting?!

Jag la en bit färsk laxfilé i en ugnssäker form. Sedan öppnade jag en förpackning Pasta Amore Pesto med Long Sherry tomater. Innehållet la jag ovanpå laxen. In i ugnen 200 grader i ca 20 minuter (lite beroende på ugn och tjocklek på laxen).

Alla goda ting är ju tre. Så den tredje pusselbiten blev den goda bulguren jag serverade till laxen. Och självklart kompletterades rätten med grönsaker, bla stuvad hemodlad spenat.

Riktigt stort MUMS!

Jessica Sundberg

Jag heter Jessica Sundberg och är 47 år, bor i Stockholm med min man Mattias och mina två älskade barn Filippa och Gustaf. Bloggen Leva Sunt handlar om att leva sunt och hitta balans på alla plan i livet. Jag blandar kost och recept, träning och hälsa, resor och vardag och hur man får detta att gå ihop i livet som heltidsarbetande förälder. Bloggen är helt enkelt en livsstilsblogg nischat mot hälsa i vardagen med inriktning mot familj. För att komma i kontakt med mig kan du maila: jess.sndbrg@gmail.com eller jessica@attlevasunt.se.

Du gillar kanske också...

1 svar

  1. Åh vad gott!! Jag som är så hungrig .. haha. Vi hann tyvärr inte käka middag innan vi åkte hit till Skedvistrand. 😉

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *