Ljuvlig start med ProPud Proteinpudding lussekatt

Ljuvlig start med ProPud Proteinpudding lussekatt

Ljuvlig start med ProPud Proteinpudding lussekatt

Jag är ett stort fan av ProPud Proteinpudding från Njie. Något dyra men väldigt goda! För er som missat är ProPud Proteinpudding en laktosfri, krämig proteinpudding med 20 gram protein per bägare. Finns i många olika smaker och är perfekt som en del av frukosten, till mellanmål, före eller efter träning. Imorse fick jag en ljuvlig start med ProPud Proteinpudding lussekatt.

Nu är det jul igen!

Nu är det jul igen!

Lussekatt är den senaste smaken och säljs nu under vintersäsongen i limited edition. Den har en fin, ganska diskret smak av saffran. Jag pimpade min pudding med granatäpplekärnor och pepparkakor. Det blev en lJUvLig start på dagen! Puddingen var krämig och helt okej. Ingen wow-upplevelse, utan så där svenskt lagom god. Serverat med pepparkakor blev det mer som en nyttig efterrätt. Till frukost eller mellanmål skulle jag istället rekommendera att toppa puddingen med granatäpple, vanligt äpple och valnötter.

Perfekt som mellanmål eller varför inte nyttigare efterrätt?!

Perfekt som mellanmål eller varför inte nyttigare efterrätt?!

Jag tycker det är kul att det kommer säsongsmaker och limited editions. Det är kul att variera sig och testa nya olika nyheter!

Jessica Sundberg

Jag heter Jessica Sundberg och är 47 år, bor i Stockholm med min man Mattias och mina två älskade barn Filippa och Gustaf. Bloggen Leva Sunt handlar om att leva sunt och hitta balans på alla plan i livet. Jag blandar kost och recept, träning och hälsa, resor och vardag och hur man får detta att gå ihop i livet som heltidsarbetande förälder. Bloggen är helt enkelt en livsstilsblogg nischat mot hälsa i vardagen med inriktning mot familj. För att komma i kontakt med mig kan du maila: jess.sndbrg@gmail.com eller jessica@attlevasunt.se.

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *