Lyxig fredagsmiddag

Vi är en köttälskande familj. Alla fyra! Framför allt Gustaf som kan vara petig med maten annars fullkomligt slukar kött när det serveras här hemma, framför allt lite finare kött.

Idag hade jag köpt hem lammrostbiff som vi brynte i stekpanna och gjorde klar i ugnen. Tillbehör blev knaprig klyftpotatis, grillade champinjoner, sallad, bearnaisesås och grillsåser. Ett glas rött till satte pricken över i:et. Hur gott som helst!!!

 

Jessica Sundberg

Jag heter Jessica Sundberg och är 47 år, bor i Stockholm med min man Mattias och mina två älskade barn Filippa och Gustaf. Bloggen Leva Sunt handlar om att leva sunt och hitta balans på alla plan i livet. Jag blandar kost och recept, träning och hälsa, resor och vardag och hur man får detta att gå ihop i livet som heltidsarbetande förälder. Bloggen är helt enkelt en livsstilsblogg nischat mot hälsa i vardagen med inriktning mot familj. För att komma i kontakt med mig kan du maila: jess.sndbrg@gmail.com eller jessica@attlevasunt.se.

Du gillar kanske också...

2 svar

  1. dianasdrömmar skriver:

    Mums, killarna äääälskar kött helst oxfile 🙂 kram Diana

  2. Fröken M skriver:

    Åh så gott !! Kött är en storfavorit här hemma oxå, och vi lägger lite extra pengar på just det varje helg !
    Ofta blir det striplion här hemma och Viggo äter med GOD aptit samtidigt som han säger ”mmm…god – jätte god” efter varje tugga 🙂
    KRAM

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *