Ny müsli från Risenta

Idag var jag på Tjejmilen-mässan (mässan de har i samband med nummerlappsutdelningen). Tyvärr ”får” (läs: bör) jag inte springa några lopp ännu, men det är kul att gå på de mässor de har i samband med olika lopp och därför valde jag att åka dit i alla fall. Tänkte att några fynd kan man säkert göra. Och mycket riktigt!

I Risentas monter träffade jag på deras marknadschef Johanna. På måndag släpper Risenta sin nya müsli i tre olika tappningar och de bjöd på smakprov samt sålde dessa påsar till pangpriser på mässan. Jag och min syster var i februari med och tyckte till kring innehållet i den nya müslin och det känns lite kul att ha haft ”ett finger med i spelet”.

Den nya müslin heter ”MÜSLI – din favoritblandning” och finns i smakerna ”Russin Tranbär crisp” (russin, solroskärnor, veteflakes, branflakes, pumpakärnor, veteflingor, dinkelpuffar och tranbär), ”Russin Fikon glutenfri” (russin, solroskärnor, boveteflakes, cornflakes, pumpakärnor, rispuffar och fikon) samt ”50% Frukt Nötter Kärnor” (flingor, russin, pumpakärnor, solroskärnor, cornflakes, dinkelpuffar, aprikoser och rostade hasselnötter – allt utan tillsatt socker).

Ska bli spännande att testa!!!

 

Jessica Sundberg

Jag heter Jessica Sundberg och är 44 år, bor i Stockholm med min man Mattias och mina två älskade barn Filippa och Gustaf. Bloggen Leva Sunt handlar om att leva sunt och hitta balans på alla plan i livet. Jag blandar kost och recept, träning och hälsa, resor och vardag och hur man får detta att gå ihop i livet som heltidsarbetande förälder. Bloggen är helt enkelt en livsstilsblogg nischat just mot hälsa i vardagen med inriktning mot familj. För att komma i kontakt med mig kan du maila: jess.sndbrg@gmail.com eller jessica@attlevasunt.se.

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *