Nya smaker på kvarg från Lindahls

Vi äter mycket kvarg hemma hos oss. Det är en stor favorit hos hela familjen. Passar perfekt till frukost, mellanmål och kvällsmål. Ofta kompletterat med något i, på samt på sidan om. Mattias äter alltid naturell kvarg och smaksätter med Fun Light eller bär. Jag och barnen föredrar de smaksatta men tillför ändå alltid färska bär, nötter, granola eller müsli. Kvarg är hett, hett, hett och äts nuförtiden av såväl bebisar som gammelfarmor Agda!

Nya smaker på Kvarg från Lindahls.

Nya smaker på Kvarg från Lindahls.

Call me Coffee, Toffee Therapy, High on Life, Go Bananas.

Call me Coffee, Toffee Therapy, High on Life, Go Bananas.

Nu har Lindahls mejeriprodukter lanserat fyra nya heta smaker som garanterat kommer bli snackisen den närmaste tiden. Alla utan tillsatt socker. Ytterligare en smak, Pepparkaka, släpps om några veckor. De nya smakerna är High on Life – energidryckssmak, Go Bananas – banan/valnötssmak, Call me Coffee – Latte Macchiatosmak och Toffee Therapy – gräddkolasmak. Jag köpte hem dom igår och har ännu inte hunnit testa. Godast tycker jag gräddkolasmak låter som, minst lockande är energidryckssmak. Ska bli riktigt kul att testa! Har du smakat dessa ännu?

Jessica Sundberg

Jag heter Jessica Sundberg och är 47 år, bor i Stockholm med min man Mattias och mina två älskade barn Filippa och Gustaf. Bloggen Leva Sunt handlar om att leva sunt och hitta balans på alla plan i livet. Jag blandar kost och recept, träning och hälsa, resor och vardag och hur man får detta att gå ihop i livet som heltidsarbetande förälder. Bloggen är helt enkelt en livsstilsblogg nischat mot hälsa i vardagen med inriktning mot familj. För att komma i kontakt med mig kan du maila: jess.sndbrg@gmail.com eller jessica@attlevasunt.se.

Du gillar kanske också...

3 svar

  1. Sandora skriver:

    Ååååhh låter så gott!! Tycker dom kan komma med fler laktosfria smaker 🙁

  2. Molly Olsson skriver:

    Jag såg igår att dessa smaker kommit! Ska definitivt kika efter dem idag!! ?? Ha en fin lördag! Kramar.

  3. Sandra skriver:

    Hm spännande smaker fast den där med energidryck lät inte speciellt härlig i mina öron 😉

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *