Nyttigt mellanmål ProPud proteinpudding jordgubb

Nyttigt mellanmål ProPud proteinpudding jordgubb

Nyttigt mellanmål ProPud proteinpudding jordgubb

Mina trogna läsare vet hur viktigt det är för mig att äta mellanmål. För ork och för att det är gott! Jag äter mellanmål både på för- och eftermiddagen. Det behöver inte alltid vara avancerat. Vissa dagar blir det bara en frukt, andra dagar mer matigt och kanske till och med tillagat. Yoghurtbägare, keso, kvarg eller proteinpudding är gott och enkelt. Gärna med någon god topping och en matig smörgås på sidan om. ProPud Proteinpudding tycker jag både smakar gott och mättar bra. Numera finns ProPud i massor av olika smaker och även varianter med granola i locket. En av de nya smakerna är Jordgubb. Den fick följa med hem från affären och blev dagens mellanmål.

ProPud Jordgubb pimpad med färska bär.

ProPud Jordgubb pimpad med färska bär.

ProPud Jordgubb hade en läskig, rosa färg. Konsistensen var slajmliknande och grynig. Smaken var för söt och konstgjord även för mig. Det är inte ofta jag tycker något är för sött men någon gång ska vara den första. Det hjälpte inte ens att pimpa med färska blåbär och hallon. Jag kommer inte köpa jordgubbssmaken igen. Jag får helt enkelt hålla mig till mina favoriter vanilj, choklad och blåbär.

Jessica Sundberg

Jag heter Jessica Sundberg och är 47 år, bor i Stockholm med min man Mattias och mina två älskade barn Filippa och Gustaf. Bloggen Leva Sunt handlar om att leva sunt och hitta balans på alla plan i livet. Jag blandar kost och recept, träning och hälsa, resor och vardag och hur man får detta att gå ihop i livet som heltidsarbetande förälder. Bloggen är helt enkelt en livsstilsblogg nischat mot hälsa i vardagen med inriktning mot familj. För att komma i kontakt med mig kan du maila: jess.sndbrg@gmail.com eller jessica@attlevasunt.se.

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.