Omöjligt att motstå

Som jag berättat tidigare är jag mycket förtjust i och därmed en storkonsument av Läkerol från Cloetta. Läkerol kommer i mängder av olika sorter och smaker så det finns verkligen något som passar alla. Min favorit är fortfarande Licorice Persimon. Jag gillar även samtliga Läkerol Giants-smaker. Läkerol är precis som godis, dvs sött och gott men inte lika onyttigt som tur är!

Nu i februari kommer Läkerol med några spännande nyheter.

Läkerol kommer med spännande nyheterLäkerol lanserar ett helt nytt koncept med fuktionella pastiller som går under namnet Läkerol Dentafresh. Med en hög andel xylitol, 50%, hjälper dessa pastiller till att stoppa syreattacker på tänderna och förebygger därmed karies. Gör man det till en vana att ta två pastiller efter varje måltid kommer man få både friskare tänder och fräschare andedräkt.

Dentafresh kommer i tre smaker – Sweetmint, Menthol och Apple Mint. Lagom stora pastiller med ett krispigt skal och mjukt inre. God smak på alla och man känner sig faktiskt fräsch i munnen efter att ha tuggat på ett par tabletter. Min favoritsmak blev Sweet Mint. Apple Mint skulle behövt lite mer äppelsmak för att segla upp på första platsen. De som inte gillar fruktsmaker på sina pastiller/tuggummi tror jag kommer gilla Menthol bäst.

Ytterligare en nyhet är att vanliga Läkerol kommer med en ny smak – Salty Caramel. Det är en lakritspastill med smak och kola och lite havssalt. Riktigt god kolasmak som harmoniserar perfekt med övriga smaker. Även den som inte gillar lakrits tror jag kommer gilla denna för själva lakritssmaken är väldigt diskret. Helt klart en ny favorit!

 

Jessica Sundberg

Jag heter Jessica Sundberg och är 47 år, bor i Stockholm med min man Mattias och mina två älskade barn Filippa och Gustaf. Bloggen Leva Sunt handlar om att leva sunt och hitta balans på alla plan i livet. Jag blandar kost och recept, träning och hälsa, resor och vardag och hur man får detta att gå ihop i livet som heltidsarbetande förälder. Bloggen är helt enkelt en livsstilsblogg nischat mot hälsa i vardagen med inriktning mot familj. För att komma i kontakt med mig kan du maila: jess.sndbrg@gmail.com eller jessica@attlevasunt.se.

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.