Quest Protein Chips

Quest Protein Chips

Quest Protein Chips

Vi är många som gillar chips. Vissa avstår dock frestelsen då de anser att chips varken är bra för träningsresultaten eller formen. Själv gillar jag inte förbud. Jag tycker allt ska vara tillåtet men har man vikt- eller hälsoproblem får man kanske tänka till och välja sina tillfällen. Nu kanske man inte behöver välja bort chipsen. Det finns faktiskt riktigt nyttiga chips. En av dessa är Quest Protein Chips som jag har testat.

Quest Protein Chips är proteinchips baserade på mjölkprotein och torkad potatis. En påse ger 21 gram protein och 5 gram kolhydrater (120 kcal om någon undrar). Chipsen finns i fem smaker – BBQ, Cheddar & Sour Cream, Sour Cream & Onion, Sea Salt och Salt & Vinegar. Alla smaker är dessutom helt fria från soja och gluten.

Mattias och jag har testat Sea Salt och Salt & Vinegar. Chipsen var lövtunna med härligt krisp och tuggmotstånd. Men smaken… Sea Salt hade ingen saltsmak alls. Salt & Vinegar hade på tok för lite kryddor. Båda hade en tydlig, icke angenäm bismak från det tillsatta proteinet. De smakar ju inte alls som vanliga chips gör. De får ett klart diss från oss. Är det protein man vill ha tar vi hellre en kvarg, proteinpudding eller proteindrink. Är det chips man vill ha är det riktiga chips som gäller.

Smaken är dock som baken. Någon annan som har testat?

Jessica Sundberg

Jag heter Jessica Sundberg och är 47 år, bor i Stockholm med min man Mattias och mina två älskade barn Filippa och Gustaf. Bloggen Leva Sunt handlar om att leva sunt och hitta balans på alla plan i livet. Jag blandar kost och recept, träning och hälsa, resor och vardag och hur man får detta att gå ihop i livet som heltidsarbetande förälder. Bloggen är helt enkelt en livsstilsblogg nischat mot hälsa i vardagen med inriktning mot familj. För att komma i kontakt med mig kan du maila: jess.sndbrg@gmail.com eller jessica@attlevasunt.se.

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.