Nyttigt mellanmål ProPud Proteinpudding

Nyttigt mellanmål ProPud Proteinpudding

Nyttigt mellanmål ProPud Proteinpudding

Jag äter sex gånger om dagen – tre huvudmål och tre mellanmål. Mellanmålen kan bestå av kvarg/yoghurt med god topping som granola/müsli/flingor och frukt/bär, grekisk yoghurt, smörgåsar, frukt, mugcake, ugnsbakad gröt, majs/riskakor, smoothie, mellanmålsmuffins, chokladchiapudding, keso och nötter, proteinpannkakor men ibland bara en god bulle, munkar, glass eller mängder av godis. Nu har jag testat ett nyttigt mellanmål ProPud Proteinpudding.

ProPud är en förkortning av Protein Pudding och tillverkas av företaget Njie. ProPud är en laktosfri proteinpudding med 20 gram protein per bägare och lågt kolhydratsinnehåll. Den finns i smakerna Vanilla, Chocolate och Caramel. ProPud är perfekt som mellanmål. Den är lätt att ta med och äta när man är på språng. Dels kan oöppnade förpackningar förvaras i rumstemperatur, dels finns det sked i locket.

ProPud Vanilla med god topping

ProPud Vanilla med god topping

Jag gillar verkligen dessa puddingar. Allra godast är chokladpuddingen. Den smakar verkligen som chokladpudding ska smaka. Riktigt god och ännu godare blir den om man toppar med färska (eller tinade frysta) bär. Vill man lyxa till det ännu mer gärna en klick vispad grädde på toppen. Tyvärr är chokladpuddingen lite väl lös i konsistensen. Den har mer såskonsistens än puddingkonsistens. Vanilj- och karamellsmaken är också supergoda och de har tjockare konsistens vilket jag uppskattar. Ingen av smakerna har någon konstig bismak vilket denna typ av nyttiga produkter ofta kan ha.

Det enda negativa jag kan komma på är priset. Visst, jag älskar dom, men är jag villig att betala 15-20 kr för en förpackning på 200 gram?! Du får tex samma mängd kvarg för halva priset och det finns många riktigt goda och nyttiga kvarg att välja bland. Men absolut, någon gång då och då för de är riktigt goda!

Jessica Sundberg

Jag heter Jessica Sundberg och är 47 år, bor i Stockholm med min man Mattias och mina två älskade barn Filippa och Gustaf. Bloggen Leva Sunt handlar om att leva sunt och hitta balans på alla plan i livet. Jag blandar kost och recept, träning och hälsa, resor och vardag och hur man får detta att gå ihop i livet som heltidsarbetande förälder. Bloggen är helt enkelt en livsstilsblogg nischat mot hälsa i vardagen med inriktning mot familj. För att komma i kontakt med mig kan du maila: jess.sndbrg@gmail.com eller jessica@attlevasunt.se.

Du gillar kanske också...

3 svar

  1. Johanna skriver:

    Hej jag gillar också dessa! Vill bara tipsa om hur billiga de är på Gekås 8kr/st så där kan man köpa på sig ett bra lager så länge de finns 🙂 ha det gott

  2. Jessica Sundberg skriver:

    Tack för tipset! Själv bor jag för långt borta så själva resan ner skulle göra att styckpriset ändå blir för högt 🙂 men skickar gärna tipset vidare till alla läsare!!!

  1. juni 16, 2022

    […] Allra godast är chokladpuddingen. Den smakar verkligen som chokladpudding ska smaka. Riktigt god och ännu godare blir den om man toppar med färska (eller tinade frysta) bär. Vill man lyxa till det ännu mer gärna en klick vispad grädde på toppen. [9] […]

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *