Rivstarta dagen med fruktshot från Little Miracles

Rivstarta dagen med fruktshot från Little Miracles

Rivstarta dagen med fruktshot från Little Miracles

Hälsotrenden med shots gjorda på frukt- och bärjuice växer sig allt starkare. Jag börjar nästan alla mina dagar med en ingefärsshot. Ibland gör jag egen, tex Switchel. Jag är dock för lat och bekväm för att hålla på och göra ny hela tiden. För det mesta blir det därför färdigköpt från butik. Varför uppfinna hjulet två gånger liksom! Min favorit är Rynkeby Shot med smak av Ingefära och Gurkmeja som jag köper (för egna pengar) i butik. Men det finns massor av sorter att välja bland. Nu har jag fått chansen att  att rivstarta dagen med fruktshot från Little Miracles.

Little Miracles fruktshot kommer i tre olika smaker. Ingefära & citron, Acai & ingefära samt Chili & granatäpple. Basen i samtliga är ekologisk äppeljuice som smaksatts med koncentrerad ingefära, granatäpple och acai.

Ingefära & citron

Ingefära & citron

Jag fick hem en shot med smaken Ingefära & citron. Flaskan rymmer 60 ml. 70% äppeljuice från koncentrat,  21% ingefärsjuice, 6% vatten, 3% citronjuice från koncentrat. Allt ekologiskt. Både innehållsmässigt och näringsmässigt är den nästan identisk med Rynkebys. Likaså smakmässigt. Verkligen jättegod! En shot med rejält sting som river fint i magen och efterlämnar en varm och skön känsla i hela kroppen.

Stor tumme upp för denna fruktshot. Min enda invändning är priset. 24 kr/60 ml. Flaskan innehåller visserligen ganska mycket dryck men det är för lite för två shots. 25 kr per shot vill jag inte betala. Ekologiskt eller ej…

*** Inlägget baseras på produktprover men samtliga bilder och åsikter är mina egna och jag får inget för att testa eller skriva detta ***

Jessica Sundberg

Jag heter Jessica Sundberg och är 47 år, bor i Stockholm med min man Mattias och mina två älskade barn Filippa och Gustaf. Bloggen Leva Sunt handlar om att leva sunt och hitta balans på alla plan i livet. Jag blandar kost och recept, träning och hälsa, resor och vardag och hur man får detta att gå ihop i livet som heltidsarbetande förälder. Bloggen är helt enkelt en livsstilsblogg nischat mot hälsa i vardagen med inriktning mot familj. För att komma i kontakt med mig kan du maila: jess.sndbrg@gmail.com eller jessica@attlevasunt.se.

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *