Middagen idag var inget fancy pancy utan hederlig, klassisk husmanskost. Stekt fläskkotlett, kokt potatis, brunsås och grönsaker. Går snabbt att laga till och är riktigt gott!
Brunsås
2 msk vetemjöl
4 dl mjölk
1 msk lökfond
1 1/2 tsk soja
1 tsk balsamvinäger
salt och peppar
Vispa ut mjölet i mjölken i en kastrull. Koka upp med fond, soja och balsamvinäger. Låt sjuda sakta i 3-5 min. Smaka av med salt och peppar.
Jag heter Jessica Sundberg och är 47 år, bor i Stockholm med min man Mattias och mina två älskade barn Filippa och Gustaf.
Bloggen Leva Sunt handlar om att leva sunt och hitta balans på alla plan i livet. Jag blandar kost och recept, träning och hälsa, resor och vardag och hur man får detta att gå ihop i livet som heltidsarbetande förälder.
Bloggen är helt enkelt en livsstilsblogg nischat mot hälsa i vardagen med inriktning mot familj.
För att komma i kontakt med mig kan du maila: jess.sndbrg@gmail.com eller jessica@attlevasunt.se.
Husmanskost är mums 🙂 kram Diana
Jag älskar husmanskost 🙂
<3 Jennie