Glad måndag

Middagen idag var inget fancy pancy utan hederlig, klassisk husmanskost. Stekt fläskkotlett, kokt potatis, brunsås och grönsaker. Går snabbt att laga till och är riktigt gott!

Brunsås

2 msk vetemjöl
4 dl mjölk
1 msk lökfond
1 1/2 tsk soja
1 tsk balsamvinäger
salt och peppar

Vispa ut mjölet i mjölken i en kastrull. Koka upp med fond, soja och balsamvinäger. Låt sjuda sakta i 3-5 min. Smaka av med salt och peppar.

Jessica Sundberg

Jag heter Jessica Sundberg och är 47 år, bor i Stockholm med min man Mattias och mina två älskade barn Filippa och Gustaf. Bloggen Leva Sunt handlar om att leva sunt och hitta balans på alla plan i livet. Jag blandar kost och recept, träning och hälsa, resor och vardag och hur man får detta att gå ihop i livet som heltidsarbetande förälder. Bloggen är helt enkelt en livsstilsblogg nischat mot hälsa i vardagen med inriktning mot familj. För att komma i kontakt med mig kan du maila: jess.sndbrg@gmail.com eller jessica@attlevasunt.se.

Du gillar kanske också...

2 svar

  1. dianasdrömmar skriver:

    Husmanskost är mums 🙂 kram Diana

  2. Jag älskar husmanskost 🙂

    <3 Jennie

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *