Sätt guldkant på tillvaron

Sätt guldkant på tillvaron
Sätt guldkant på tillvaron

Många kanske normalt upplever hösten som en mörk och tung tid på året. Corona-pandemin har inte direkt gjort saken bättre i år heller. Sjukdom, dödsfall, inställda events/fester/bröllop/middagar etc, förlorade jobb, minskad kontakt med andra, stängda gym och så vidare. Listan kan göras lång. Men vi får se positivt på tillvaron, vaccin är på väg och en ljusare framtid kommer. Tills dess får vi så gott vi kan sätta guldkant på tillvaron.

Min man fyller år idag och detta firade vi redan i helgen. Visserligen bara jag, maken och våra två barn men det stoppade inte oss. Vi dukade med fina porslinet, snygga besticken och ömtåligaste glasen. Satte på oss finaste kläderna. Är det fest så är det oavsett hur många man är!

Skulle kunna leva på smörgåstårta och skumpa!
Skulle kunna leva på smörgåstårta och skumpa!

Äkta skumpa och köpt smörgåstårta till förrätt.

Extra fint vin! Synd att vi bara orkade ett litet glas var, men den som spar de har!
Extra fint vin! Synd att vi bara orkade ett litet glas var, men den som spar de har!
Den här T-bensteken alltså!!!
Den här T-bensteken alltså!!! Fina grejer!
Entrecote, T-ben och kroketter - mums de luxe!
Entrecote, T-ben och kroketter – mums de luxe!

Fint vin, extra fint kvalitetskött köpt på Hötorgshallen och underbara potatiskroketter till huvudrätt. Tårtan väntar vi med till idag/ikväll. Ju fler gånger man kan fira något, desto bättre!

Hur sätter ni guldkant på tillvaron just nu?

Jessica Sundberg

Jag heter Jessica Sundberg och är 47 år, bor i Stockholm med min man Mattias och mina två älskade barn Filippa och Gustaf. Bloggen Leva Sunt handlar om att leva sunt och hitta balans på alla plan i livet. Jag blandar kost och recept, träning och hälsa, resor och vardag och hur man får detta att gå ihop i livet som heltidsarbetande förälder. Bloggen är helt enkelt en livsstilsblogg nischat mot hälsa i vardagen med inriktning mot familj. För att komma i kontakt med mig kan du maila: jess.sndbrg@gmail.com eller jessica@attlevasunt.se.

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *