Tekryssning med Strömma

Under våren och sommaren förra året upptäckte jag och familjen Stockholms skärgård via ett antal av de härliga kryssningar som Strömma erbjuder. Vi besökte bland annat Birka, gjorde en lunchkryssning på Mälaren, besökte Fjäderholmarna, tog Lilla skärgårdsturen med lunch, var på en brunchkryssning, gjorde en lunchkryssning via Drottningholm. Ett riktigt härligt sätt att i gott sällskap se och uppleva Stockholms skärgård. En av årets nyheter är Tekryssning med Strömma.

Kryssa med Strömma

Kryssa med Strömma

Jag älskar afternoon tea och årets nyhet Tekryssning med M/S Gustafsberg passar mig som handen i handsken. Jag har redan bokat in mig och familjen en helg i början på maj. Turen är bara två timmar vilket är perfekt för oss då Gustaf kan ha en hel del spring i benen. Man erbjuds också att stiga av redan efter 1,5 timme. Varje söndag lägger nämligen båten till under färdvägen vid ett utvalt museum för de som vill avsluta eftermiddagen med ett besök på museum. När vi ska åka stannar båten vid Fotografiska. Perfekt, där har vi aldrig varit.

I Afternoon Tea ingår ett glas mousserande vin som serveras till små landgångar. Sedan dukas det upp en buffé med te, kaffe, scones, marmelader, färskost, smör, ost, mjuk kaka och småbröd. Åh, vad jag längtar!

Jessica Sundberg

Jag heter Jessica Sundberg och är 47 år, bor i Stockholm med min man Mattias och mina två älskade barn Filippa och Gustaf. Bloggen Leva Sunt handlar om att leva sunt och hitta balans på alla plan i livet. Jag blandar kost och recept, träning och hälsa, resor och vardag och hur man får detta att gå ihop i livet som heltidsarbetande förälder. Bloggen är helt enkelt en livsstilsblogg nischat mot hälsa i vardagen med inriktning mot familj. För att komma i kontakt med mig kan du maila: jess.sndbrg@gmail.com eller jessica@attlevasunt.se.

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *