Tillbaka till vardagen!

HEJ!!! Har ni saknat uppdateringar på bloggen? Jag och maken har varit en vecka i fantastiska NEW YORK – utan barn! Barnen (5 och 7 år) flög själva upp till sin farmor och farfar i Östersund (mina modiga, underbara barn!) medan vi styrde kosan till the big apple. Vi har haft en sån härlig, underbar, fantastisk vecka och jag har massor med roliga saker att blogga om.

Maken och jag kom hem i går morse och kom snabbt tillbaka till vardagen igen. Båda behövde jobba men vi har förmånen att kunna jobba hemifrån.

Vi har ätit enormt god mat i NY. Det har varit mycket hamburgare, kött och kyckling – fler separata matinlägg kommer. Fisk åt jag egentligen bara en gång om man inte räknar tonfiskröran i min morgonbagel en av dagarna. Grönsaker och frukt har det inte heller blivit mycket av… Därför var jag väldigt sugen på fisk och grönt till middag igår. Gårdagens middag blev därför ugnsbakad lax toppad med tapenade och till detta ugnsbakade rotfrukter och kokt broccoli. Såååååå gott! Borta bra men hemma bäst!

Jessica Sundberg

Jag heter Jessica Sundberg och är 47 år, bor i Stockholm med min man Mattias och mina två älskade barn Filippa och Gustaf. Bloggen Leva Sunt handlar om att leva sunt och hitta balans på alla plan i livet. Jag blandar kost och recept, träning och hälsa, resor och vardag och hur man får detta att gå ihop i livet som heltidsarbetande förälder. Bloggen är helt enkelt en livsstilsblogg nischat mot hälsa i vardagen med inriktning mot familj. För att komma i kontakt med mig kan du maila: jess.sndbrg@gmail.com eller jessica@attlevasunt.se.

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *