Två flugor i en smäll

Igår gjorde jag underbara pajer till födelsedagslunchen för Mattias. En ost- och skinkpaj och en köttfärspaj. Riktigt goda!

När jag gjorde köttfärssåsen till köttfärspajen passade jag på att göra en extra stor sats så att det räckte till en middag med köttfärssås och spaghetti. Det är toppen när man kan slå två flugor i en smäll när man ändå är igång. Det tar inte många minuter mer att göra dubbel sats av köttfärssåsen och vinsten blir så stor i slutändan.

Kvällens middag blev alltså köttfärssås, pasta och grönsaker. Den perfekta vardagsmaten och uppskattad av stora som små.

Jessica Sundberg

Jag heter Jessica Sundberg och är 47 år, bor i Stockholm med min man Mattias och mina två älskade barn Filippa och Gustaf. Bloggen Leva Sunt handlar om att leva sunt och hitta balans på alla plan i livet. Jag blandar kost och recept, träning och hälsa, resor och vardag och hur man får detta att gå ihop i livet som heltidsarbetande förälder. Bloggen är helt enkelt en livsstilsblogg nischat mot hälsa i vardagen med inriktning mot familj. För att komma i kontakt med mig kan du maila: jess.sndbrg@gmail.com eller jessica@attlevasunt.se.

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *