Veganska grönsaksbiffar från Hälsans Kök

Veganska grönsaksbiffar från Hälsans Kök

Veganska grönsaksbiffar från Hälsans Kök

Vi är många som försöker dra ner på köttkonsumtionen, både av hälso- och miljöskäl. Fler och fler äter vegetariskt (och veganskt). En del byter ut enstaka måltider (flexiterianer), andra har helt gått över till vegetarisk kost. Förhoppningsvis är det inte bara en trend, utan en förändring som är här för att stanna. Snabbmat, frysta eller kylda hel- och halvfabrikat, är många gånger en räddning i vardagen för oss stressade heltidsarbetande småbarnsföräldrar och en genväg jag själv ofta tar. Jag har på senare tid testat en hel del vegetariska snabbmatsalternativ. Vissa har varit riktiga höjdare medan andra inte fallit just mig på läppen. Nu har jag fått hem Veganska grönsaksbiffar från Hälsans Kök.

Veggisar Quinoa Grönkål

Veggisar Quinoa Grönkål

Hälsans Kök har sedan tidigare en hel del frysta veganska produkter men nu kommer ett nytt sortiment av frysta och kylda biffar som går under namnet ”Veggisar”. Det frysta sortimentet består av Veggisar Quinoa Grönkål, Veggisar Röda linser och från mitten av maj även Veggisar Kikärtor. Det kylda sortimentet består av Veggisar Quinoa Grönkål och Veggisar Röda linser.

Veggisar Röda linser

Veggisar Röda linser

Veggisarna är bra källor till protein och kolhydrater. De är också fiberrika.

Veggisar Kikärtor

Veggisar Kikärtor

Jag har fått hem de frysta Veggisarna för test och recension. Ska bli mycket spännande att testa och självklart återkommer jag med resultat!

Jessica Sundberg

Jag heter Jessica Sundberg och är 47 år, bor i Stockholm med min man Mattias och mina två älskade barn Filippa och Gustaf. Bloggen Leva Sunt handlar om att leva sunt och hitta balans på alla plan i livet. Jag blandar kost och recept, träning och hälsa, resor och vardag och hur man får detta att gå ihop i livet som heltidsarbetande förälder. Bloggen är helt enkelt en livsstilsblogg nischat mot hälsa i vardagen med inriktning mot familj. För att komma i kontakt med mig kan du maila: jess.sndbrg@gmail.com eller jessica@attlevasunt.se.

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *