33procentutmaningen

33procentutmaningen

33procentutmaningen

Alla står vi inför olika utmaningar i vårt liv. Kanske vill man byta jobb, springa ett maraton eller minska sin tid framför skärmen. Jag tror på att man inte ska gå ut för hårt, utan istället ta små steg och öka gradvis, annars brukar det inte gå bra. Därför gillar jag 33procentutmaningen som de inspirerande tjejerna Terese, Anna och Milla har dragit i gång tillsammans med Fazer. Utmaningen består av att de under 33 dagar kommer att göra små förändringar i sina liv, sisådär en tredjedel, som just de mår bra av. Vi andra uppmanas att göra samma sak utefter våra mål och förutsättningar. Efter 33 dagar ska denna förändring förhoppningsvis ha blivit en vana som vi inte längre funderar över, det bara flyter på naturligt.

Min utmaning är att lägga dator och iPad åt sidan och istället satsa på kvalitetstid med barnen. Det kan handla om att hjälpas åt att laga mat eller baka, läsa en bok, spela spel, prata eller bara hänga. Det gäller bara att även barnen lägger sina tv-spel och skärmar åt sidan ifall det ska lyckas (inte helt lätt kan tilläggas).

Igår var jag på en mysig afterwork där Anna, Terese och Milla höll en inspirerade föreläsning där de berättade om hur de antar utmaningen och gav tips på hur du kan göra för att leva lite hälsosammare – på ditt sätt.

Avokadotoast à la Fazer Rotfrukt Lantbröd

Avokadotoast à la Fazer Rotfrukt Lantbröd

Det bjöds på en god avokadotoast à la Fazer Rotfrukt Lantbröd, det osötade skivade lantbröd med en tredjedel grönt som jag berättat om tidigare. Supersmarrigt! Stort tack för en trevlig kväll! Lite senare ska jag njuta av min Fazer blå – sisådär en tredjedel 🙂 !

Jessica Sundberg

Jag heter Jessica Sundberg och är 47 år, bor i Stockholm med min man Mattias och mina två älskade barn Filippa och Gustaf. Bloggen Leva Sunt handlar om att leva sunt och hitta balans på alla plan i livet. Jag blandar kost och recept, träning och hälsa, resor och vardag och hur man får detta att gå ihop i livet som heltidsarbetande förälder. Bloggen är helt enkelt en livsstilsblogg nischat mot hälsa i vardagen med inriktning mot familj. För att komma i kontakt med mig kan du maila: jess.sndbrg@gmail.com eller jessica@attlevasunt.se.

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *