Billigare vardagsmat

Billigare vardagsmat
Billigare vardagsmat

Nu är det två stora högtider som ligger framför oss. Jul och nyår. Det läggs extremt stora summor pengar på julklappar och julmat. Och för att inte tala om alla pengar som läggs på nyårsmenyn och raketer. Oh my! Man ska vara glad om man har några pengar kvar överhuvudtaget i början på januari. Något kommer vi bli tvungna att dra in på. Själv kommer jag att satsa på billigare vardagsmat.

Boken innehåller över 100 recept.
Boken innehåller över 100 recept.

Till min hjälp har jag en kokbok som heter just Billigare vardagsmat – smarta och enkla middagstips. En kokbok full med användbara recept som räddar plånboken, matresterna och miljön. Den har inte kommit ut till försäljning ännu men höll ögonen öppna i början på januari. Den kommer att kosta typ 150 kr men jag lovar att det finns pengar att spara om man lagar recept från boken.

Jag blir inspirerad av att dra ner på matutgifterna i januari. Blir du?
Jag blir inspirerad av att dra ner på matutgifterna i januari. Blir du?

Kokboken är tänkt för alla som vill äta gott för en mindre peng. Här finns genomtänkta rätter, mat efter säsong, veckomenyer och tips och trix. Boken är ganska tunn och enkel, inga flådiga bilder men full med verkligen användbara recept. Det finns vegetariska recept, med kött, fisk, kyckling, efterrätter etc. Jag ger den här boken fem sunda av fem möjliga. Jag blir inspirerad av att dra ner på matutgifterna i januari. Blir du?

Jessica Sundberg

Jag heter Jessica Sundberg och är 47 år, bor i Stockholm med min man Mattias och mina två älskade barn Filippa och Gustaf. Bloggen Leva Sunt handlar om att leva sunt och hitta balans på alla plan i livet. Jag blandar kost och recept, träning och hälsa, resor och vardag och hur man får detta att gå ihop i livet som heltidsarbetande förälder. Bloggen är helt enkelt en livsstilsblogg nischat mot hälsa i vardagen med inriktning mot familj. För att komma i kontakt med mig kan du maila: jess.sndbrg@gmail.com eller jessica@attlevasunt.se.

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *