Chopped burger

chopped bbq beef

Till fredagsmiddag och lördagslunch blev det en mycket lyckad variant på hamburgare. Jag hade i min butik köpt hem Chopped BBQ Beef från Texas Longhorn. Rätt dyrt (läs: väldigt dyrt enligt min åsikt), men skönt att slippa göra mat själv och att middagen i princip bara är klar efter en lång, stressig arbetsdag.

Köttet var verkligen riktigt saftigt, mört och med en grymt god smak. Helt klart högsta betyg!!!

Chopped burger

Vi serverade köttet i Max Frisco-bröd på fredagskvällen och till lördagslunch i nybakade bagerifrallor. Tillbehör blev de sedvanliga hamburgertillbehören såsom ketchup, senap, hemgjord hamburgerdressing, hemgjord guacamole, röd lök, tomat, paprika, gurka, rädisor och ost. Vi vuxna fick i oss två var och barnen en.

Sååå gott! Rekommenderas!!!

Hamburgerdressing

1/2 dl majonäs
1/2 dl kvarg
1/2 dl chilisås
salt och peppar

Blanda samman alla ingredienser och låt stå kallt ca 15 min innan servering.

Jessica Sundberg

Jag heter Jessica Sundberg och är 47 år, bor i Stockholm med min man Mattias och mina två älskade barn Filippa och Gustaf. Bloggen Leva Sunt handlar om att leva sunt och hitta balans på alla plan i livet. Jag blandar kost och recept, träning och hälsa, resor och vardag och hur man får detta att gå ihop i livet som heltidsarbetande förälder. Bloggen är helt enkelt en livsstilsblogg nischat mot hälsa i vardagen med inriktning mot familj. För att komma i kontakt med mig kan du maila: jess.sndbrg@gmail.com eller jessica@attlevasunt.se.

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.