Enkel grillunch och fantastisk grynblandning
Idag grillade vi faktiskt till lunch. Inga krusiduller, bara en enkel köttbit och korv. Köttet var fläskytterfilé som rubbats med en kryddblandning innehållandes bland annat salvia. Det var Ugglarps grillnyhet ”Shake it” Fläskytterfilé salvia. Korven var från Gudruns och idag blev det deras kabanoss. Självklart hade vi olika såser till.
Förutom korv, kött, såser och grönsaker testade jag en grynblandning jag fick med mig prov på vid mitt besök på GastroNord. Det var en grynblandning med durum, korn och havre tillsammans med kryddor och grönsaker. Bara att koka upp vatten, slå över grynen, låta svälla i 10 minuter och klart att serveras. Den hette Meli Melo och varumärket är Tipiak. Den kommer från Haugen-gruppen. Nyttigt, smakrikt och galet gott!!! Jag har ingen aning om var jag kan köpa denna men jag kommer hålla varenda öga uppe som jag har. Har ni några tips så kontakta mig gärna!!!
Senaste kommentarer