Enkel grillunch och fantastisk grynblandning

Grillnyhet från Ugglarps

Idag grillade vi faktiskt till lunch. Inga krusiduller, bara en enkel köttbit och korv. Köttet var fläskytterfilé som rubbats med en kryddblandning innehållandes bland annat salvia. Det var Ugglarps grillnyhet ”Shake it” Fläskytterfilé salvia. Korven var från Gudruns och idag blev det deras kabanoss. Självklart hade vi olika såser till.

God grillunch

Förutom korv, kött, såser och grönsaker testade jag en grynblandning jag fick med mig prov på vid mitt besök på GastroNord. Det var en grynblandning med durum, korn och havre tillsammans med kryddor och grönsaker. Bara att koka upp vatten, slå över grynen, låta svälla i 10 minuter och klart att serveras. Den hette Meli Melo och varumärket är Tipiak. Den kommer från Haugen-gruppen. Nyttigt, smakrikt och galet gott!!! Jag har ingen aning om var jag kan köpa denna men jag kommer hålla varenda öga uppe som jag har. Har ni några tips så kontakta mig gärna!!!

Jessica Sundberg

Jag heter Jessica Sundberg och är 47 år, bor i Stockholm med min man Mattias och mina två älskade barn Filippa och Gustaf. Bloggen Leva Sunt handlar om att leva sunt och hitta balans på alla plan i livet. Jag blandar kost och recept, träning och hälsa, resor och vardag och hur man får detta att gå ihop i livet som heltidsarbetande förälder. Bloggen är helt enkelt en livsstilsblogg nischat mot hälsa i vardagen med inriktning mot familj. För att komma i kontakt med mig kan du maila: jess.sndbrg@gmail.com eller jessica@attlevasunt.se.

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *