Fläskfilégryta med pasta
Låt se… Pastarester, en burk creme fraiche franska örter och champinjoner. Vad hittar man på för roligt med det? Jo, tillsammans med färsk fläskfilé, lök (vanlig och vitlök) och paprika blev det en fläskfilégryta med pasta och kokt brysselkål. Krämigt och smakrikt. GRYMT gott!!!
Krämig fläskfilegryta, 4 port
600 g färsk fläskfilé
200 g färska champinjoner
1/2 röd paprika
1 gul lök
2 vitlöksklyftor
1 burk creme fraiche franska örter
salt + peppar
Hacka lök, champinjoner och paprika. Pressa vitlöken. Fräs i smör i het panna. Ta bort grönsakerna från pannan. Putsa och skär fläskfilén i strimlor. Bryn köttet i smör i den heta pannan. Häll ned grönsakerna. Krydda. Låt fräsa samman ett par minuter och häll sedan på creme fraiche. Koka ihop allt i ca 5 min. Smaka ev av med mer kryddor. Servera med ris eller pasta och grönsaker.
Senaste kommentarer