Grillade kycklingklubbor

Vad härligt det är med extra lediga dagar mitt i veckan! Bara att njuta nu under maj och juni när månaderna är fulla av röda dagar, klämdagar och skolans planeringsdagar (då man som förälder mer eller mindre tvingas ta ledigt för alla andra kompisar får ju vara lediga?!?!?).

Idag grillade jag kycklingklubbor till lunch och till det åt vi risoni, ugnsbakade medelhavsgrönsaker (squash, paprika, tomat, lök) och broccoli. Grillsåser och äpple-och currysås. Enkelt men grymt gott!!!

Till efterrätt blev det Tiptop i solen på altanen. Nice!!!

Jessica Sundberg

Jag heter Jessica Sundberg och är 47 år, bor i Stockholm med min man Mattias och mina två älskade barn Filippa och Gustaf. Bloggen Leva Sunt handlar om att leva sunt och hitta balans på alla plan i livet. Jag blandar kost och recept, träning och hälsa, resor och vardag och hur man får detta att gå ihop i livet som heltidsarbetande förälder. Bloggen är helt enkelt en livsstilsblogg nischat mot hälsa i vardagen med inriktning mot familj. För att komma i kontakt med mig kan du maila: jess.sndbrg@gmail.com eller jessica@attlevasunt.se.

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *