Höstens nyheter från Lindahls Kvarg

Höstens nyheter från Lindahls Kvarg

Höstens nyheter från Lindahls Kvarg

Jag och familjen gillar kvarg. Perfekt till frukost, mellanmål, kvällsmål och i/till matlagning och bakning. Som den är, naturell smaksatt med Fun Light (=Mattias), toppad med godsaker som frukt, bär, granola och i smoothies. I våras fick jag en ny favorit med smaken Choco Blanco från Lindahls mejeriprodukter. Vecka 38 kommer höstens nyheter från Lindahls Kvarg och kanske finns det några guldkorn att hitta bland dessa.

Lindahls Kvargyoghurt – proteinrik kvarg med krämig yoghurt (5 % protein och 2 % fett). Kommer i 1000 g-förpackning i smakerna naturell och vanilj.

Kvarg-sortimentet Funky Flavours (med godissmaker) utan tillsatt socker kompletteras med två nya smaker i 150 g-förpackning. Razzcake med hallon-cheesecakesmak och Cocochoko med chokladbollssmak. Dessutom görs smakerna Hey Lemonade (lemonadsmak) och Toffee Therapy (gräddkolasmak) om från 250 grams- till 150 gramsbägare. Något för små bägare om ni frågar mig. Jag tycker 200 gram vore det ultimata. Jag skulle dessutom vilja ha ett plastlock över folien.

Drickkvargen får en ny smak, päron-vaniljsmak i 350 millilitersflaska. Som de andra drickkvargsmakerna är den utan tillsatt socker, laktosfri och proteinrik.

Laktosfri kvarg äpple-kanel

Laktosfri kvarg äpple-kanel

Det kommer en laktosfri kvargprodukt utan tillsatt socker i bägare om 150 gram med äpple-kanelsmak.

Sist men inte minst relanseras fjolårets omtyckta kvarg utan tillsatt socker med pepparkakssmak (500 g) som tillfällig smak under höst/vinter.

Höstig äppel- och kanelkvarg

Höstig äppel- och kanelkvarg

Krämigt och gott!

Krämigt och gott!

Jag har hittills bara hittat en av dessa nyheter i butik. Laktosfri kvarg med äpple-kanelsmak. Milda smaker och bra balans mellan äpple och kanel. Krämig och god! En perfekt kvarg att äta så här på hösten. Gärna toppat med smörstekta, kaneläpplen. Mums!

Nu ska jag hålla utkik efter övriga nyheter. Är väldigt nyfiken på Razzcake och Cocochoko.

Jessica Sundberg

Jag heter Jessica Sundberg och är 47 år, bor i Stockholm med min man Mattias och mina två älskade barn Filippa och Gustaf. Bloggen Leva Sunt handlar om att leva sunt och hitta balans på alla plan i livet. Jag blandar kost och recept, träning och hälsa, resor och vardag och hur man får detta att gå ihop i livet som heltidsarbetande förälder. Bloggen är helt enkelt en livsstilsblogg nischat mot hälsa i vardagen med inriktning mot familj. För att komma i kontakt med mig kan du maila: jess.sndbrg@gmail.com eller jessica@attlevasunt.se.

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *