Indiska på Stockholms slott

Indiskas pressvisning jul 2014 på LivrustkammarenEfter jobbet idag blev det en tripp in till Kungliga Slottet. Indiska bjöd nämligen in till visning av sina två segment Mode och Home inför julen (okt-dec) 2014. Hela Livrustkammaren var dekorerad och pimpad inför det som komma skall.

Ser ni - en pepparkaka tänkt för mig!!! Tack och bock!!

För några år sedan handlade jag aldrig på Indiska. Nu älskar jag framför allt deras heminredning men även en hel del kläder känns allt mer moderiktiga och rätt för mig.

Vad gäller Home ligger stort fokus kring det dukade bordet, den nya serien Taste (som innehåller dekorativa rispåsar, nya teförpackningar samt en salt- och pepparkvarn), juldekorationer och julklappar.

Guld, svart, grått och ljusrosa i oktoberLäcker oktober-gran

November med rött, vitt och grått, zink och mässingJulen kommer med klappar och klarare färgskalaFärgerna ändras under dessa vintermånader. I oktober är det mycket guld, svart, guld och ljusrosa, november traditionella julfärgerna rött, vitt och grått med juliga motiv till att i december lämna de varma mörka färgerna och gå över till en klarare färgskala.

Nyheter som lanseras är förutom Taste-serien bland annat placeringskortshållare, ljusstakar i olika höjder och modeller, skärbrädor, kuddar med julinspirerande broderier, pepparkaksformar i mässing, en ny porslinsserie i vitt, guld och grått och de klassiska XL-muggarna i nya mönster och färger bland mycket, mycket annat.

Glamour a la 40- och 50-talHärlig decemberkollektionIndiskas höst- och vintermode ändrar också karaktär under perioden. I oktober är det mycket stickade plagg, lager på lager med koftor, tunikor och skjortor, november glamour a la 40- och 50-talet med stort fokus på fest och i december kommer tunikor, blusar och kjolar med olika vidder i främst ljusa färger och stora stickade koftor.

Jag fann många favoriter både i inredning och mode och det kommer garanterat bli ett och annat besök till Indiska. Det är dessutom en väldigt bra affär att besöka om man letar gå-bort presenter eller presenter generellt sätt. Bra och fina varor till mycket bra priser!

Underbar sjal samt pepparkaksformar i mässing som funkar till pepparkakor men även som skylt att göra placeringskort med

 

Jessica Sundberg

Jag heter Jessica Sundberg och är 47 år, bor i Stockholm med min man Mattias och mina två älskade barn Filippa och Gustaf. Bloggen Leva Sunt handlar om att leva sunt och hitta balans på alla plan i livet. Jag blandar kost och recept, träning och hälsa, resor och vardag och hur man får detta att gå ihop i livet som heltidsarbetande förälder. Bloggen är helt enkelt en livsstilsblogg nischat mot hälsa i vardagen med inriktning mot familj. För att komma i kontakt med mig kan du maila: jess.sndbrg@gmail.com eller jessica@attlevasunt.se.

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *