Inspirerande morgon med Mårten Nylén

Inspirerande morgon med Mårten Nylén

Inspirerande morgon med Mårten Nylén

Tiden flyger fram. Har helt glömt att skriva om att jag startade fredag förra veckan med ett leende. Jag var nämligen på en inspirerande morgon med Mårten Nylén på Volvo Studios. Där jag för övrigt också var med på ett träningspass en vecka tidigare lett av just Mårten Nylén.

Inspirerande, utvecklande och med en stor dos humor!

Inspirerande, utvecklande och med en stor dos humor!

Den här gången var det inget träningspass Mårten bjöd på utan ett smakprov från hans föreläsning Resultat, balans och lite magi. Föreläsningen bygger på hans nysläppta bok med samma namn. Smakprovet fick mig att vilja höra mer och har du möjlighet tycker jag verkligen att du ska köpa biljett till någon av hans föreläsningar som är ute på turné land och rike runt. Jag vill inte spojla men under föreläsningen får du lära dig mer om hur olika delar av ditt liv påverkar dig och dina chanser att nå framgång – oavsett om det handlar om att minska stress i vardagen, hitta balans mellan fritid och arbete eller klättra på karriärstegen. Självklart bjuds det på många skratt. Han bjuder verkligen på sig själv! Som Mårten säger, att starta med ett leende betyder att starta dagen med något som får just dig att le. Vad det än kan vara!

Resultat, balans och lite magi.

Resultat, balans och lite magi.

Efter den trevliga föreläsningen bjöds det på supergod frukost med smörgås, juice, frukt och godis (!!!) samt te och kaffe. En bra start på fredagen helt enkelt!

Jessica Sundberg

Jag heter Jessica Sundberg och är 47 år, bor i Stockholm med min man Mattias och mina två älskade barn Filippa och Gustaf. Bloggen Leva Sunt handlar om att leva sunt och hitta balans på alla plan i livet. Jag blandar kost och recept, träning och hälsa, resor och vardag och hur man får detta att gå ihop i livet som heltidsarbetande förälder. Bloggen är helt enkelt en livsstilsblogg nischat mot hälsa i vardagen med inriktning mot familj. För att komma i kontakt med mig kan du maila: jess.sndbrg@gmail.com eller jessica@attlevasunt.se.

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *