Klart kalas i en kasse

ElinsKalasKasse-familjensundbergLansering av Elins KalaskasseBarnen och GalaxaDet har ju blivit oerhört populärt att beställa färdiga matkassar som levereras hem till dörren. Allt från matleveranser där man själv väljer exakt vad man vill köpa till färdigplanerade matkassar där recept och nödvändiga ingredienser ingår alternativt matkassar med färdiglagad mat som bara behöver värmas. Enkelt, bekvämt och tidsbesparande. Perfekt får oss stressade småbarnsföräldrar.

FotbollskalasSnart fyller ju fotbollskilen årPiratkalas kanske vore något?!Nu lanseras även Elins Kalaskasse. Principen är densamma – ett komplett kalas levereras direkt hem till dörren. Man väljer bara vilket tema på kalaset man önskar och vilken tårta samt fikabröd man önskar. I kalaskassen ingår sedan duk, tallrikar, skedar, servetter, muggar, sugrör, tårta, saft, korv med bröd, fikabröd, godispåsar/fruktstänger inklusive leksak, ballonger, tårtljus och hemlig present till födelsedagsbarnet. Priserna är helt överkomliga. Perfekt för den som vill ha ett hemmakalas men ändå inte vill planera, handla och laga mat/baka.

Saft- och tårtbufféEn tiger?Idag var jag och barnen på lanseringen av Elins kalaskasse. Det bjöds på ansiktsmålning, åk med elbilar, artisten Galaxa, modevisning och tårtbuffé. Mycket folk, men finns det hjärterum finns det väl stjärterum. Tack för inbjudan Petré Event!

Jessica Sundberg

Jag heter Jessica Sundberg och är 47 år, bor i Stockholm med min man Mattias och mina två älskade barn Filippa och Gustaf. Bloggen Leva Sunt handlar om att leva sunt och hitta balans på alla plan i livet. Jag blandar kost och recept, träning och hälsa, resor och vardag och hur man får detta att gå ihop i livet som heltidsarbetande förälder. Bloggen är helt enkelt en livsstilsblogg nischat mot hälsa i vardagen med inriktning mot familj. För att komma i kontakt med mig kan du maila: jess.sndbrg@gmail.com eller jessica@attlevasunt.se.

Du gillar kanske också...

1 svar

  1. Lina skriver:

    Så synd att jag jobbade O skulle älskar detta! Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.