Kyckling wienerkorv från Kronfågel
Som jag berättade i ett tidigare inlägg har Kronfågel kommit med sina spännande höstnyheter. Jag som älskar korv i alla dess former välkomnar de tre nyheterna Kycklingmidagskorv, Kycklingprinskorv och Kyckling wienerkorv från Kronfågel. Samtliga är korvar av svensk gårdskyckling med 72% kycklingkött. På pressträffen lagade Kronfågels stjärnkock Magnus Albrektsson till helt fantastiska rätter av nyheterna, allt var så gott. Men vad tycker den hårda juryn hemma?
Först ut blev middagskorven som jag bara stekte upp och serverade med makaroner, ketchup, senap och grönsaker. En helt vanlig kycklingfierad vardagsrätt som serveras hos många barnfamiljer. På ett kick var faten slickade! Mycket populärt.
I helgen gjorde vi en lättare lunch som bestod av klassikern korv med bröd där korven givetvis var Kronfågels wienerkorv. Eftersom ett korvpaket inte räcker som middag till oss fyra kokade jag även upp ett gäng vanliga varmkorvar. Barnen gillade inte kycklingkorven. De smakade och la den sedan på min tallrik. Visst, de är lite hårdare i både skinn och konsistens jämfört med den klassiska korven men smaken är riktigt god. Tycker jag och Mattias, men inte barnen som sagt. Ja ja, alla kan inte gilla allt.
Senaste kommentarer