Kyckling wienerkorv från Kronfågel

Som jag berättade i ett tidigare inlägg har Kronfågel kommit med sina spännande höstnyheter. Jag som älskar korv i alla dess former välkomnar de tre nyheterna Kycklingmidagskorv, Kycklingprinskorv och Kyckling wienerkorv från Kronfågel. Samtliga är korvar av svensk gårdskyckling med 72% kycklingkött. På pressträffen lagade Kronfågels stjärnkock Magnus Albrektsson till helt fantastiska rätter av nyheterna, allt var så gott. Men vad tycker den hårda juryn hemma?

Kycklingmiddagskorv från Kronfågel

Kycklingmiddagskorv från Kronfågel

Först ut blev middagskorven som jag bara stekte upp och serverade med makaroner, ketchup, senap och grönsaker. En helt vanlig kycklingfierad vardagsrätt som serveras hos många barnfamiljer. På ett kick var faten slickade! Mycket populärt.

Kyckling wienerkorv från Kronfågel

Kyckling wienerkorv från Kronfågel

I helgen gjorde vi en lättare lunch som bestod av klassikern korv med bröd där korven givetvis var Kronfågels wienerkorv. Eftersom ett korvpaket inte räcker som middag till oss fyra kokade jag även upp ett gäng vanliga varmkorvar. Barnen gillade inte kycklingkorven. De smakade och la den sedan på min tallrik. Visst, de är lite hårdare i både skinn och konsistens jämfört med den klassiska korven men smaken är riktigt god. Tycker jag och Mattias, men inte barnen som sagt. Ja ja, alla kan inte gilla allt.

Jessica Sundberg

Jag heter Jessica Sundberg och är 47 år, bor i Stockholm med min man Mattias och mina två älskade barn Filippa och Gustaf. Bloggen Leva Sunt handlar om att leva sunt och hitta balans på alla plan i livet. Jag blandar kost och recept, träning och hälsa, resor och vardag och hur man får detta att gå ihop i livet som heltidsarbetande förälder. Bloggen är helt enkelt en livsstilsblogg nischat mot hälsa i vardagen med inriktning mot familj. För att komma i kontakt med mig kan du maila: jess.sndbrg@gmail.com eller jessica@attlevasunt.se.

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *