Löprunda med Stronger

Löprunda med Stronger
Löprunda med Stronger

I lördags var jag inbjuden till en löprunda med Stronger för att fira att Strongers marskollektion är här! En kollektion som är funktionell och med många riktigt snygga plagg.

Riktigt våriga och färgsprakande tights
Riktigt våriga och färgsprakande tights

Vi var ca 15 personer som möttes upp i Strongers pop-up butik i Gallerian Stockholm en lördag förmiddag. Vi fick ett par riktigt sköna tights, färgsprakande som bara den. Ingen färg och mönster jag skulle valt själv men extremt sköna. Har faktiskt inte testat Strongers tights tidigare, men nu kommer det garanterat flytta in fler i min träningsgarderob vad det lider.

Vår running coach för dagen.
Vår running coach för dagen.

Det hade kommit en riktig snökanon tidigare i veckan. Det mesta hade dock smält bort men man fick ta det väldigt lugnt på vissa ställen. Tempot hölls dessutom överlag extremt lugnt eftersom vi alla låg på olika nivåer, skulle kalla rundan en lätt lufs runt Gamla stan på 4 km med flera stopp för fotografering. Solen sken och det var en riktigt behaglig liten tur!

Ett vätskestopp på turen!
Ett vätskestopp på turen!

Väl tillbaka i Gallerian bjöds vi uppfriskande dryck och goda bars samt möjlighet till shopping från den nya kollektionen.

Tightsen fick vi givetvis behålla!
Tightsen fick vi givetvis behålla!

Stort tack Stronger för en trevlig förmiddag!

Jessica Sundberg

Jag heter Jessica Sundberg och är 47 år, bor i Stockholm med min man Mattias och mina två älskade barn Filippa och Gustaf. Bloggen Leva Sunt handlar om att leva sunt och hitta balans på alla plan i livet. Jag blandar kost och recept, träning och hälsa, resor och vardag och hur man får detta att gå ihop i livet som heltidsarbetande förälder. Bloggen är helt enkelt en livsstilsblogg nischat mot hälsa i vardagen med inriktning mot familj. För att komma i kontakt med mig kan du maila: jess.sndbrg@gmail.com eller jessica@attlevasunt.se.

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *