Lyxig lax med Keso Supermini

Lyxig lax med Keso Supermini

Lyxig lax med Keso Supermini

Jag älskar lax. Kan äta det varje dag utan problem. Bästa vardagsmaten! Idag blev det lyxig lax med Keso Supermini till middag.

Vi brukar sällan göra någon speciell sås till lax med tillbehör. Vi tycker det blir tillräckligt saftig och gott ändå. Däremot ställer vi ofta fram kvarg eller gräddfil och sweet chili och gör sås genom att blanda dessa två. Fräscht, magert och passar perfekt! Idag testade vi den senaste nyheten från Keso Cottage Cheese – KESO Cottage Cheese Supermini 0,2%.

KESO Cottage Cheese Supermini

KESO Cottage Cheese Supermini

Nya KESO Cottage Cheese Supermini 0,2% är proteinrik, nästan fettfri och naturell vilket gör det enkelt att smaksätta och variera som man vill. Smakar precis som vanlig keso. Lika gott om ni frågar mig och familjen. Jag har testat att ha den på frukostmackan, i salladen och fruktsalladen, till tacos, kesoplättar och nu till fisk. Det är ett jättebra sätt att ladda sina måltider med extra protein. Tummen upp!

*** Inlägget baseras på produktutskick men åsikterna är helt mina egna ***

Jessica Sundberg

Jag heter Jessica Sundberg och är 47 år, bor i Stockholm med min man Mattias och mina två älskade barn Filippa och Gustaf. Bloggen Leva Sunt handlar om att leva sunt och hitta balans på alla plan i livet. Jag blandar kost och recept, träning och hälsa, resor och vardag och hur man får detta att gå ihop i livet som heltidsarbetande förälder. Bloggen är helt enkelt en livsstilsblogg nischat mot hälsa i vardagen med inriktning mot familj. För att komma i kontakt med mig kan du maila: jess.sndbrg@gmail.com eller jessica@attlevasunt.se.

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.