Första dagen på det nya årtiondet

Vi grillar korv till lunch på nyårsdagen. Det är tradition!
Vi grillar korv till lunch på nyårsdagen. Det är tradition!

Idag är det första dagen på det nya årtiondet. Vi skriver 1 januari 2020. Året inleds som vanligt lugnt. Jag känner ingen press. Vi har 366 dagar på oss detta år (skottår), så varför stressa?! Jag och Mattias tog en kort promenad till lokala mataffären. Det fick bli dagens motion. I övrigt har jag förberett lite mat till slutet på veckan och dammsugit huset lite lätt.

Korvlunch framför TVn.
Korvlunch framför TVn.

Till lunch höll vi på traditionen att grilla korv. Ikväll håller vi traditionen att köpa pizza från den lokala pizzerian. Vill ni göra pizza själva har jag receptet på världens godaste pizzadeg. Gör den på grillen så blir resultatet ännu bättre! Själva kommer vi hänga framför TVn och slötitta på någon film. Det är vi värda!

Jessica Sundberg

Jag heter Jessica Sundberg och är 47 år, bor i Stockholm med min man Mattias och mina två älskade barn Filippa och Gustaf. Bloggen Leva Sunt handlar om att leva sunt och hitta balans på alla plan i livet. Jag blandar kost och recept, träning och hälsa, resor och vardag och hur man får detta att gå ihop i livet som heltidsarbetande förälder. Bloggen är helt enkelt en livsstilsblogg nischat mot hälsa i vardagen med inriktning mot familj. För att komma i kontakt med mig kan du maila: jess.sndbrg@gmail.com eller jessica@attlevasunt.se.

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *