Sommarmat

Ikväll blev det typisk sommarmat till middag, nämligen kycklingsallad. Jag förberedde den redan igår genom att grilla en hel färsk kyckling. Vilken fantastisk kyckling. Stor, färsk och av mycket hög kvalitet. Kycklingköttet blev mört, saftigt och helt ljuvligt. Fullt med goda smaker.

I övrigt hade jag i ljummen pasta, kokta ägg, vällagrad Herrgårdsost, romansallad, tomater, gurka, kikärtor, paprika och rädisor. Dressing och gott bröd med smör och ost till detta. Mycket fräscht och gott!

Jessica Sundberg

Jag heter Jessica Sundberg och är 47 år, bor i Stockholm med min man Mattias och mina två älskade barn Filippa och Gustaf. Bloggen Leva Sunt handlar om att leva sunt och hitta balans på alla plan i livet. Jag blandar kost och recept, träning och hälsa, resor och vardag och hur man får detta att gå ihop i livet som heltidsarbetande förälder. Bloggen är helt enkelt en livsstilsblogg nischat mot hälsa i vardagen med inriktning mot familj. För att komma i kontakt med mig kan du maila: jess.sndbrg@gmail.com eller jessica@attlevasunt.se.

Du gillar kanske också...

1 svar

  1. Ser supergott ut! Kycklingsallad går alltid hem. Tack för att du vill delta i sommartävlingen med Oatly.

    Hälsningar Nadja

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *