Kikärtsgryta med indiska smaker i Crock Pot

Jessica Sundberg

Jag heter Jessica Sundberg och är 44 år, bor i Stockholm med min man Mattias och mina två älskade barn Filippa och Gustaf. Bloggen Leva Sunt handlar om att leva sunt och hitta balans på alla plan i livet. Jag blandar kost och recept, träning och hälsa, resor och vardag och hur man får detta att gå ihop i livet som heltidsarbetande förälder. Bloggen är helt enkelt en livsstilsblogg nischat just mot hälsa i vardagen med inriktning mot familj. För att komma i kontakt med mig kan du maila: jess.sndbrg@gmail.com eller jessica@attlevasunt.se.

You may also like...

5 Responses

 1. Alex skriver:

  2dl kokosmjölk??????

 2. Jessica Sundberg skriver:

  Ja. Kokosmjölk, fet yoghurt eller smetana enligt recept!

 3. Tack för dina fina inlägg och omdöme om kokboken och så roligt att du valde en av mina personliga favoriter att laga i Crock-Pot.
  Jag använder kokosgrädde som det står i receptet, det gör grytan lite tjockare och mustigare.

 4. Jessica Sundberg skriver:

  Hej, Vad kul att du såg min recension. Jag är verkligen riktigt förtjust i boken!! Imorgon ska jag laga Fritata tänkte jag. Men inte i Crock Pot 🙂 Jag såg försent att det stod kokosgrädde. Hade bara kokosmjölk hemma. Blev gott det med. Får helt enkelt testa med kokosgrädde nästa gång eller i övriga recept där detta ska ingå. Tack för att du skrev om recensionen på din blogg!

 1. januari 15, 2018

  […] Där får du också ta del av ett särskilt inlägg med mitt recept från kokboken på en indisk kikärtsgryta, det hittar du här. […]

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *