Digestive Havremål

Digestive Havremål

Digestive Havremål

Jag älskar verkligen bullar, kakor och kex. Säger bara kanelbullar! Vad gäller kakor har jag alltid älskat bland annat Fingermarie och Brago. En storfavorit i kexsortimentet är Digestive. Digestive funkar som de är, med smör och/eller ost och i efterrätter av olika slag. Apropå just Digestive har jag som medlem i Buzzador fått hem ett paket Göteborgs Digestive Havremål.

Smidiga portionsförpackningar om två kex i varje.

Smidiga portionsförpackningar om två kex i varje.

Göteborgs Digestive Havremål är finns i smakerna Original samt Tranbär & Chiafrön. De bygger på Digestivekexen men anpassats för att fungera mer som ett gott, enklare mellanmål. De klassiska kexen har laddats med nyttig havre som är rikt på kostfiber. Kakorna ligger i portionsförpackningar om två kex i varje. Perfekt att ta med på utflykt eller ha i ryggsäcken/väskan för att kunna ätas som ett energitillskott under dagen. Är tänkta att passa både stora som små.

Supergoda som kakor, men mellanmål nej tack!

Supergoda som kakor, men mellanmål nej tack!

Vi har testat smaken Tranbär & Chiafrön. Verkligen goda, söta kex med en lite syrlig smak från tranbär. Crunchigt och gott. Att utge sig från att vara nyttiga och därmed passa som mellanmål är dock vilseledande tycker jag. Det står 50% fullkorn på förpackningen vilket låter nyttigt och bra. Men tittar man på innehållsförteckningen innehåller de 20 g fett och 21 g sockerarter per 100 g vilket är väldigt mycket. Inte något jag vill ge mina barn eller äta själv till mellanmål direkt. En kaka till kaffet absolut, men mellanmål nej tack!

Jessica Sundberg

Jag heter Jessica Sundberg och är 47 år, bor i Stockholm med min man Mattias och mina två älskade barn Filippa och Gustaf. Bloggen Leva Sunt handlar om att leva sunt och hitta balans på alla plan i livet. Jag blandar kost och recept, träning och hälsa, resor och vardag och hur man får detta att gå ihop i livet som heltidsarbetande förälder. Bloggen är helt enkelt en livsstilsblogg nischat mot hälsa i vardagen med inriktning mot familj. För att komma i kontakt med mig kan du maila: jess.sndbrg@gmail.com eller jessica@attlevasunt.se.

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *