Enkel sommarmiddag

Kalla höstdagar vill man gärna njuta av varma, mustiga grytor eller en god varm soppa. En varm sommardag som denna passar det bra med kall och lättlagad mat. Man vill helst av allt inte stå i köket utan vara ute och njuta av värmen. Kvällens middag blev skivad sommarskinka med smör- och dillslungad färskpotatis, gräddfil, gräslök och sallad. Lite pulled pork-rester fick också göra skinkan sällskap – inte mig emot!!! Enkelt och gott.

Det var faktiskt årets premiär för oss med svensk färskpotatis. Finns det något godare?! Nu äter jag inte sill, men för mig får inte färskpotatis, gräddfil och gräslök saknas på en midsommarlunch. Inte gravad lax heller. Vad får inte saknas på ditt midsommarbord?

Jessica Sundberg

Jag heter Jessica Sundberg och är 47 år, bor i Stockholm med min man Mattias och mina två älskade barn Filippa och Gustaf. Bloggen Leva Sunt handlar om att leva sunt och hitta balans på alla plan i livet. Jag blandar kost och recept, träning och hälsa, resor och vardag och hur man får detta att gå ihop i livet som heltidsarbetande förälder. Bloggen är helt enkelt en livsstilsblogg nischat mot hälsa i vardagen med inriktning mot familj. För att komma i kontakt med mig kan du maila: jess.sndbrg@gmail.com eller jessica@attlevasunt.se.

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *