Friggs Linser & Havssalt

Friggs Linser & Havssalt

Friggs Linser & Havssalt

*Inlägget innehåller produktprov* Jag älskar linskakor och majskakor. De är perfekta till frukost, mellanmål, kvällsmål, snacks och före eller efter träning. De naturella, med eller utan salt, är bäst tycker jag. De kan man lätt toppa med sitt favoritpålägg som tex färskost/rökt lax, rökt skinka/mosad avokado, jordnötssmör/keso/banan, och keso/ägg eller doppade i mörk choklad. Nu har jag prövat en ny sort, Friggs Linser & Havssalt. De är proteinrika (25%), tunna och fri från gluten.

De nya linskakorna faller perfekt in i den ökade efterfrågan på nyttiga och proteinrika mellanmål och snacks. De är också riktigt krispiga och goda tyckte både jag och barnen. De kommer vi garanterat köpa framöver.

Friggs Majskakor Popcorn

Friggs Majskakor Popcorn

Ytterligare en nyhet är Friggs Majskakor Popcorn. Säger bara Oh my – så galet goda!!! Älskar den fantastiskt goda, och väl tilltagna kryddningen. Fick lägga band på mig själv för att inte vräka i mig varenda majskaka själv. Tummen upp även från barnen! Dessa ska inte njutas med pålägg utan precis som dom är. Farligt goda!

Mums filibaba!

Mums filibaba!

Jessica Sundberg

Jag heter Jessica Sundberg och är 47 år, bor i Stockholm med min man Mattias och mina två älskade barn Filippa och Gustaf. Bloggen Leva Sunt handlar om att leva sunt och hitta balans på alla plan i livet. Jag blandar kost och recept, träning och hälsa, resor och vardag och hur man får detta att gå ihop i livet som heltidsarbetande förälder. Bloggen är helt enkelt en livsstilsblogg nischat mot hälsa i vardagen med inriktning mot familj. För att komma i kontakt med mig kan du maila: jess.sndbrg@gmail.com eller jessica@attlevasunt.se.

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *