Kelpnudlar med ingefära, tamari och chili

Renée Renée Voltaire i sin nya butik Pepstop

Renée Renée Voltaire i sin nya butik Pepstop

Igår var jag på en härlig inspirationsfrukost tillsammans med Leila Söderholm på Renée Voltaires nya butik Pepstop. På Pepstop är allt ekologiskt, oprocessat, utan tillsatser och veganskt. Jag blev så inspirerad och handlade med mig en lunch som blev Kelpnudlar med ingefära, tamari och chili samt muffins med pumpa/valnöt/kardemumma, bovetefrallor, ingefärskolor med mango och en färdig mix Veggie Burgers med chia/soltorkad tomat/hampa.

Lunchsallad med kelpnudlar och en god muffins till dessert.

Lunchsallad med kelpnudlar och en god muffins till dessert.

Kelpnudlar, nötter och romansallad/broccoli/morötter/paprika med en dressing gjord på ingefära, tamari och chili. En av de godaste luncherna jag ätit ever! Så fräscht och gott! En riktig smakexplosion i munnen! Jag planerar redan att åka tillbaka till Pepstop för att testa fler av deras luncher. Rekommenderas å det varmaste!

Kelpnudlar, nötter och romansallad/broccoli/morötter/paprika med en dressing gjord på ingefära, tamari och chili - fantastiskt gott!

Kelpnudlar, nötter och romansallad/broccoli/morötter/paprika med en dressing gjord på ingefära, tamari och chili – fantastiskt gott!

Kelpnudlar är nudlar gjorda på sjögräset kelp (tång, aloevera, förtjockningsmedel från brunalg enligt innehållsförteckningen) som mals ner och förvandlas till nudlar. De innehåller mycket mineraler. De ser ut som glasnudlar och smaken är väldigt neutral. De är inte alls goda som de är utan fungerar bäst att marinera i härliga dressingar av olika slag. De finns att köpa i de flesta välsorterade affärer eller på nätet.

Jessica Sundberg

Jag heter Jessica Sundberg och är 47 år, bor i Stockholm med min man Mattias och mina två älskade barn Filippa och Gustaf. Bloggen Leva Sunt handlar om att leva sunt och hitta balans på alla plan i livet. Jag blandar kost och recept, träning och hälsa, resor och vardag och hur man får detta att gå ihop i livet som heltidsarbetande förälder. Bloggen är helt enkelt en livsstilsblogg nischat mot hälsa i vardagen med inriktning mot familj. För att komma i kontakt med mig kan du maila: jess.sndbrg@gmail.com eller jessica@attlevasunt.se.

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *