Lax med fluffig potatis

En sak som jag tycker är svår att variera är vilka tillbehör man ska servera till sitt kött, fisk, kyckling etc. Det blir mycket potatis, ris, ugnsbakade grönsaker och pasta hemma hos oss. Jag borde variera mer med couscous, bulgur, quinoa, potatismos, gratänger och liknande. Har du några tips och goda recept på goda tillbehör får du gärna skriva en rad i kommentarsfältet. Det är annars lätt att man snöar in och kör säkra snabba kort.

Kvällens middag blev lax. Idag valde jag att servera potatis till fisken. Istället för att servera den kokt rakt upp och ner valde jag att pressa potatisen så att den blev härligt luftig och fluffig. Det var gott! Till fisken hade vi kvarg med thai chili-sås samt gröna ärtor. Härlig start på veckan!

Jessica Sundberg

Jag heter Jessica Sundberg och är 47 år, bor i Stockholm med min man Mattias och mina två älskade barn Filippa och Gustaf. Bloggen Leva Sunt handlar om att leva sunt och hitta balans på alla plan i livet. Jag blandar kost och recept, träning och hälsa, resor och vardag och hur man får detta att gå ihop i livet som heltidsarbetande förälder. Bloggen är helt enkelt en livsstilsblogg nischat mot hälsa i vardagen med inriktning mot familj. För att komma i kontakt med mig kan du maila: jess.sndbrg@gmail.com eller jessica@attlevasunt.se.

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *