Lithells Wienergrill

Lithells Wienergrill

Lithells Wienergrill

Som jag skrev häromdagen har Lithells precis lanserat sina korvnyheter för sommaren. Det är alspånsrökt Wienergrill, bokspånsrökt Chorizo, bokspånsrökt Grillkorv och alspånsrökt Grillkorv. Smakerna är inte nya, nyheten är att de säljs i en återförslutningsbar påse med handtag. Samtliga ska stekas eller grillas. Lithells och Fredagskocken Mattias Larsson har tagit fram många roliga recept som får det att vattnas i mungipan och som fungerar både till vardags hemma eller på picknicken. Vi stekte Lithells Wienergrill och serverade till lunch i lördags.

Dags att hugga in på wienergrill från Lithells.

Dags att hugga in på Wienergrill från Lithells.

För att hålla det enkelt och spara tid valde vi att bara servera Wienerkorven i korvbröd och tunnbröd med klassiska tillbehör. Det här var en korv helt i familjens smak. Lättuggat skinn, bra konsistens och riktigt god smak! En klassisk smal korv vilket gör att man som vuxen kan njuta av 3-4 stycken utan problem. Förpackningen då? Mycket praktisk förpackning där det räcker med att riva för att få ut korven. Perfekt både hemma och på utflykter. Däremot gick påsen inte att återförsluta. Jag kollade på övriga korvar hemma och de kan man återförsluta, men inte denna? Måndagsexemplar eller har jag missat något?

Det samlade betyget blir 4 ketchupflaskor av 5!

*** Inlägget baseras på produktutskick, men åsikterna är helt mina egna och familjens***

Jessica Sundberg

Jag heter Jessica Sundberg och är 47 år, bor i Stockholm med min man Mattias och mina två älskade barn Filippa och Gustaf. Bloggen Leva Sunt handlar om att leva sunt och hitta balans på alla plan i livet. Jag blandar kost och recept, träning och hälsa, resor och vardag och hur man får detta att gå ihop i livet som heltidsarbetande förälder. Bloggen är helt enkelt en livsstilsblogg nischat mot hälsa i vardagen med inriktning mot familj. För att komma i kontakt med mig kan du maila: jess.sndbrg@gmail.com eller jessica@attlevasunt.se.

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *