Kategori: Middag

Vi använder olivolja med vit tryffel från Zeta. 0

Tryffelmos

Jag älskar potatis i alla dess former. Hasselbackspotatis, ugnsbakad potatis (eller i airfryer), kokt potatis, potatiskroketter, potatisbakelser med smördeg och Västerbottenost (för övrigt ett av mina mest populära inlägg), potatisgratäng, crushed potatoes, pommes frites,...

Toad In The Hole 0

Toad In The Hole

Ni tittar väl på The Crown på Netflix? Om inte, är det hög tid! Jag har precis sett klart säsong 4 och och längtar redan efter säsong 5. Mat och vad kungligheterna har ätit...

KycklingSteak Kantarell 0

KycklingSteak Kantarell

(Varuprov, ej betalt samarbete) Kyckling är en råvara vi äter ofta och som jag lika ofta höjer till skyarna. Gott, nyttigt och oändliga variationsmöjligheter! En av mina favoriter, KycklingSteak, har under hösten iklätts en...

Grytor - lättlagat till vardag & helg 0

Grytor

Jag skulle vilja tipsa om en kokbok jag fick hemskickad av självaste författaren, Madeleine Landley. Det är kokboken Grytor – lättlagat till vardag & helg. Lika färgstark och grann som Madeleine själv. Bara att...