Rawbars från Squirrel Sisters

Rawbars från Squirrel Sisters

Raw bars från Squirrel Sisters

Jag äter mellanmål både på förmiddag och eftermiddag. Skulle inte klara mig utan att fylla på med någon form av energi. Mellanmålen kan bestå av kvarg/yoghurt/proteinpudding med topping, grekisk yoghurt, smörgåsar, frukt, mugcake, ugnsbakad gröt, majs/riskakor, smoothie, mellanmålsmuffins,chokladchiapudding, keso och nötter, proteinpannkakor men ibland bara en god bulle, munkar, glass eller godis. Är man på språng behöver man något som är lätt att ta med. Olika former av bars är perfekt att ha med i handväskan eller ryggsäcken. Idag testade jag rawbars från Squirrel Sisters.

Chocolate Brownie

Chocolate Brownie

Rawbars från Squirrel Sisters finns i tre olika smaker. Smakerna är Chocolate Brownie, Raspberry Ripple och Coconut Cashew. De innehåller bara naturliga råvaror, är vegan, raw, paleo, har högt fiberinnehåll och innehåller inget tillsatt socker. Perfekt när hungern smyger sig på, före eller efter träning eller som del av ett nyttigt mellanmål.

Perfekta att döva sötsuget med efter lunch!

Perfekta att döva sötsuget med efter lunch!

Jag var väldigt godissugen efter lunch idag. Då tog jag en kopp te och en Chocolate Brownie. Varje förpackning består av två mindre bars. Just den här innehåller cashewnötter, dadlar, korinter, kakao och kakaosmör. De har mjuk konsistens med lätt crunch från nötterna. Själva chokladsmaken inte är särskilt framträdande. Jag tycker dadel- och korintsmaken tar över lite för mycket. Men de är mycket goda och precis lagom söta. En räcker för att döva sötsuget efter maten, men som mellanmål räcker inte ens två för mig utan måste kompletteras med något mer matigt.

Jessica Sundberg

Jag heter Jessica Sundberg och är 47 år, bor i Stockholm med min man Mattias och mina två älskade barn Filippa och Gustaf. Bloggen Leva Sunt handlar om att leva sunt och hitta balans på alla plan i livet. Jag blandar kost och recept, träning och hälsa, resor och vardag och hur man får detta att gå ihop i livet som heltidsarbetande förälder. Bloggen är helt enkelt en livsstilsblogg nischat mot hälsa i vardagen med inriktning mot familj. För att komma i kontakt med mig kan du maila: jess.sndbrg@gmail.com eller jessica@attlevasunt.se.

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *