Träningspass med Lofsan och Reebok

Träningspass med Lofsan och Reebok

Träningspass med Lofsan och Reebok (bild lånad från XXL)

Igår hade jag förmånen att få köra ett träningspass med Lofsan och Reebok. Eventet höll till hos XXL City, i Kuben, glasmontern i hörnet Regeringsgatan/Hamngatan. Vi var ca 20 glada tjejer och en kille. När vi kom fick vi kitta oss i nya, snygga träningskläder från Reebok, mingla med Lofsan och göra oss redo för ett 50 minuters pass med funktionell träning.

Här inne höll vi till.

Här inne höll vi till.

Kuben

Kuben

Utrymmet i kuben var inte direkt anpassat för 20 träningssugna vuxna men under Lovisas ledning körde vi på i ett härligt tempo och med bara vår egen och varandras kroppar som vikter. Vi körde både enskilt och i par. Lätta men ganska jobbiga övningar som kan anpassas efter egen förmåga. Det allra bästa var att passet bjöd på mycket glädje och skratt. Träning ska vara roligt och det gav Lovisa verkligen bevis på. 50 minuter gick på tok för snabbt.

Förfriskningar.

Förfriskningar.

Efter passet blev vi bjudna på juice, vatten, smoothies och helt fantastiska matiga mackor. En perfekt avslutning på en mycket trevlig och inspirerande kväll!

Jag och Lovisa!

Jag och Lovisa!

Vilken fantastisk förebild Lovisa är!

Vilken fantastisk förebild Lovisa är!

Har inte så mycket bilder att bjuda på då jag faktiskt använde mina 50 minuter med Lovisa till att träna. Tog dock några bilder under minglet före och efter eventet. På plats fanns även Lovisas och Reeboks team med två fotografer och en filmare så förhoppningsvis finns några kort jag får ta del av framöver.

Tack för idag!

Tack för idag!

Jessica Sundberg

Jag heter Jessica Sundberg och är 47 år, bor i Stockholm med min man Mattias och mina två älskade barn Filippa och Gustaf. Bloggen Leva Sunt handlar om att leva sunt och hitta balans på alla plan i livet. Jag blandar kost och recept, träning och hälsa, resor och vardag och hur man får detta att gå ihop i livet som heltidsarbetande förälder. Bloggen är helt enkelt en livsstilsblogg nischat mot hälsa i vardagen med inriktning mot familj. För att komma i kontakt med mig kan du maila: jess.sndbrg@gmail.com eller jessica@attlevasunt.se.

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *