Allt för hälsan 2023

Allt för hälsan 2023
Allt för hälsan 2023

Mitten på november betyder Allt för hälsan 2023, Nordens största hälsomässa, Förra årets mässa hade mycket härligt att erbjuda och i år mässans ambitioner minst lika höga! Fokus i år ligger på kvinnohälsa. Allt för hälsan arrangeras 10–12 november 2023 på Stockholmsmässan. Parallellt med Allt för hälsan går Sthlm Food & Wine och Bak & Choklad. Något för alla med andra ord!

Sofia Ståhl är årets moderator och här ser vi henne intervjua Jessica och Fanny från podden Not Fanny Anymore.
Sofia Ståhl är årets moderator och här ser vi henne intervjua Jessica och Fanny från podden Not Fanny Anymore.

Förutom spännande utställare och möjligheten att testa på olika träningspass och träningsformer kan vi lyssna på intervjuer och föreläsningar med hälsoprofiler, forskare, experter och författarna av årets hälsoböcker. Sofia Ståhl modererar det hela. 

Många olika utställare fanns på plats.
Många olika utställare fanns på plats.

Några av de vi ser på scenen är Michael Mosley, Tobias Karlsson och Magdalena Forsberg, Fredrik Paulun, Maria Borelius, Jessica Almenäs och Fanny Lagerwall, Dr Diamantis, Johannes Cullberg, Karoline Pettersson, Karin Kajjan Andersson, Johanna Hector och Lady Silver.

Öppningseventet som hölls tillsammans med Curam och deras massagekoppar.
Öppningseventet som hölls tillsammans med Curam och deras massagekoppar.

Själv var jag inbjuden till öppningseventet som hölls tillsammans med Curam och deras massagekoppar. Massagekopparna (och grundaren Marie) kom jag i kontakt med redan våren 2021 och kopparna har nu exploderat i popularitet. Morgonen inleddes med en kort presentation av årets mässa samt presentation av årets moderator, Sofia Ståhl. Det här är hennes andra år som moderator och hon är helt fantastiskt på att ställa de rätta frågorna och få talarna att känna sig bekväma och få publiken att lyssna.

Här har jag på mig två av massagekopparna.
Här har jag på mig två av massagekopparna.

Därefter var det dags för ett härligt pass kallat Curam Explore® – ett helt nytt koncept inom breathwork och koppningsyoga som lanseras på årets Allt för Hälsan. Curam Explore är en klass där man med hjälp av härlig musik, olika positioner och Curams statiska massagekoppar utforskar och fördjupar förståelsen av sitt eget andetag. Man får tid att uppleva och förstå sambandet mellan andning, kropp och inre välmående. På så sätt kan man frigöra spänningar och upptäcka olika aspekter av sig själv på flera olika nivåer. Superskönt, mysigt och välbehövligt för en stel kropp och stressad själ som min.

Klassisk pressfrukost.
Klassisk pressfrukost.

Efter klassen bjöds vi på en härlig frukost och chans att gå runt på mässan och ta del av allt spännande som erbjuds! Och det finns som sagt något för alla. Utställare, mat, smakprover, träningspass, erbjudanden och mycket mer! Kanske ses vi i vimlet?

Träningshörnan!
Träningshörnan!

Jessica Sundberg

Jag heter Jessica Sundberg och är 47 år, bor i Stockholm med min man Mattias och mina två älskade barn Filippa och Gustaf. Bloggen Leva Sunt handlar om att leva sunt och hitta balans på alla plan i livet. Jag blandar kost och recept, träning och hälsa, resor och vardag och hur man får detta att gå ihop i livet som heltidsarbetande förälder. Bloggen är helt enkelt en livsstilsblogg nischat mot hälsa i vardagen med inriktning mot familj. För att komma i kontakt med mig kan du maila: jess.sndbrg@gmail.com eller jessica@attlevasunt.se.

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *