Boost by Better You

Boost by Better You!

Boost by Better You!

I kväll var jag på ett gott och inspirerande event, Boost by Better You. Ett event på temat hälsa, fokus och välmående. Det var Erwik Communication som på uppdrag av kosttillskottföretaget Better You Sverige ville fylla oss med superkrafter inför höstens fulltecknade schema och mörkret som snart infinner sig. Det här var första eventet i en serie om tre med Better You. Senare i höst kan de som blir inbjudna bland annat se fram emot ett mer träningsinriktat inspirationstillfälle. Spännnande!

Better You's egna maskot.

Better You’s egna maskot.

Better You säljer bara helt naturliga kosttillskott, utan konstgjorda tillsatser. De är speciellt framtagna för vårt välbefinnande och hälsa. Sortimentet täcker hälsa och skönhet, protein och träning samt fettförbränning. De säljer även tex olika tillbehör som shakers, väskor och tröjor. Det finns hur mycket som helst jag gärna skulle vilja klicka hem.

Wraps, chiapudding, flapjacks och dryck.

Wraps, chiapudding, flapjacks och dryck.

Hälsosam och god mat.

Hälsosam och god mat.

Vegetariska wraps med bland annat oumph.

Vegetariska wraps med bland annat oumph.

Hälsosmoothies.

Hälsosmoothies.

Hälsoshots.

Hälsoshots.

Kombucha.

Kombucha.

Läckert "dessert"-bord.

Läckert ”dessert”-bord.

Kvällen började med att vi bjöds på massor av gott att äta och dricka. Tre olika sorters wraps (en veggo med oumph, en med varmrökt lax och en med kyckling – ja, jag tog en av varje och alla tre var magiskt goda), chiapudding med topping, hälsosmoothies och hälsoshots, flapjacks, rawbollar (den ljusa var fantastiskt god – receptet tack!!!), kombucha och skumpa. Underbart med ett event man inte behöver gå hungrig ifrån (ja, det händer tyvärr ofta).

Dags att ta plats för att lyssna på Better You.

Dags att ta plats för att lyssna på Better You.

Magnus Hedman presenterar Better You.

Magnus Hedman presenterar Better You.

Dags att ta reda på vem man är genom att mäta kroppen.

Dags att ta reda på vem man är genom att mäta kroppen.

Sebastian Pisano talar om de olika kroppstypernas personligheter.

Sebastian Pisano talar om de olika kroppstypernas personligheter.

Efter mat och mingel var det dags för Better You att få ordet. På plats fanns Magnus Hedman, tidigare landslagsmålvakt, som idag arbetar som PR-chef och affärsutvecklare på Better You och är även aktiv som föreläsare inom personlig utveckling, förändringsprocesser och team building. Han presenterade Better You lite kort och lämnade sedan över till sportkinesiologen och sportkonsulten Sebastian Pisano. Sebastian föreläste om ’Kroppstyper och varje människas egna sanning’. Mycket intressant man kan få reda på om sig själv bara man vet vilken kroppstyp man har.

Efter föreläsningen kunde man fortsätta äta och mingla. När man sedan valde att tacka för sig och vända hemåt fick man med sig en trevlig goodiebag med några av storsäljarna från Better You.

Stort tack Better You och Erwik Communication för en god och inspirerande kväll. Nu ser vi fram emot del två i denna serie om tre events!

Jessica Sundberg

Jag heter Jessica Sundberg och är 47 år, bor i Stockholm med min man Mattias och mina två älskade barn Filippa och Gustaf. Bloggen Leva Sunt handlar om att leva sunt och hitta balans på alla plan i livet. Jag blandar kost och recept, träning och hälsa, resor och vardag och hur man får detta att gå ihop i livet som heltidsarbetande förälder. Bloggen är helt enkelt en livsstilsblogg nischat mot hälsa i vardagen med inriktning mot familj. För att komma i kontakt med mig kan du maila: jess.sndbrg@gmail.com eller jessica@attlevasunt.se.

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *