Trendspaning med Röhnisch

Trendspaning hos RöhnischIdag var jag på en intressant frukostföreläsning hos Röhnisch, mitt favoritmärke när det kommer till träningskläder. Uppskattningsvis 90% av mina träningskläder kommer därifrån. Jag tycker att de kombinerar funktion, passform, sköna att bära, kvinnliga detaljer, snygga, härliga färger och bra pris på ett fantastiskt sätt!

Dagens föreläsning handlade om trendspaning inom träningsklädessegmentet och på plats fanns Röhinisch designteam som visade upp vårkollektionen och pratade om hur de tar fram sina kläder och lite nytt de har på gång.

Designteamet fanns på platsNågra trender inom träningen är att running ökar och fokus på intervallträning, utomhusträning ökar – vi flyttar all träning utomhus, gruppträning ökar och man kombinerar socialt liv med träningen, seniorträningen ökar och träning kopplad till viktminskning ökar. Detta tar självklart Röhnisch fasta på när designar sina kollektioner.

Den senaste kollektionen har hämtat sin inspiration från Florida, både vad gäller mönster och färger. Det är blommor och palmer, ränder, färger som flamingo, palm, sunset och ocean, shape-byxorna satsar de fortfarande stort på och i år är rumpan i fokus, efterfrågan på sköna kläder ”in-between” ökar som man alltså kan ha både hemma, jobbet och på träningen, det är en hel del grafiska tryck, många roliga nya detaljer, etc etc. Ja, ni får helt enkelt spana in nya kollektionen i butik eller på webben.

I vår drar populära Röhnisch Running School med underbara Lofsan igång igen. Den här gången har Lofsan även varit med och designat en limited running-kollektion tillsammans med Röhnisch. Den kommer lanseras med buller och bång i slutet på mars/början på april. Åh, jag ska hänga på låset!!!

Supergod frukostFörutom en intressant föreläsning bjöds det på god frukost. Glutenfria smörgåsar från Friends of Adam, juice från Arla, mandariner, te och kaffe. Sååå gott! En goodiebag följde med hem med lite gott och blandat! Alltid lika uppskattat!Träningsinspirerad goodiebag

Jessica Sundberg

Jag heter Jessica Sundberg och är 47 år, bor i Stockholm med min man Mattias och mina två älskade barn Filippa och Gustaf. Bloggen Leva Sunt handlar om att leva sunt och hitta balans på alla plan i livet. Jag blandar kost och recept, träning och hälsa, resor och vardag och hur man får detta att gå ihop i livet som heltidsarbetande förälder. Bloggen är helt enkelt en livsstilsblogg nischat mot hälsa i vardagen med inriktning mot familj. För att komma i kontakt med mig kan du maila: jess.sndbrg@gmail.com eller jessica@attlevasunt.se.

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.