Världens godaste vegetariska bolognese i Crock Pot

Det här ska bli världens godaste vegetariska bolognese i Crock Pot

Det här ska bli världens godaste vegetariska bolognese i Crock Pot

Klart! Ät som den är eller mixa till finare konsistens.

Klart! Ät som den är eller mixa till finare konsistens.

Har ni klimatångest? Jag har faktiskt inte det. Jag drar mitt strå till stacken så mycket jag kan. Försöker handla mat som närmar sig bäst-före-datum till reducerat pris, tar vara på så mycket som möjligt av mina rester, källsorterar, åker kommunalt så mycket jag kan etc. Och så försöker jag äta mer vegetariskt. Jag vill i detta sammanhang tipsa om världens godaste vegetariska bolognese i Crock Pot som vi åt i veckan. Linser, krossad tomat, grönsaker och kryddor låter separat inte särskilt spännande och gott men tillsammans långlagat i Crock Pot (funkar även på spis) blir det matmagi. Ni måste testa själva för att förstå storheten!

Bolognese på svarta linser

Bolognese på svarta linser

Bara att slänga ner allt i Crock Pot, roa er med något annat under några timmar, mixa, servera, äta och njuta! Fantastiskt gott, enkelt att laga, nyttigt, billigt och självklart klimatsmart. För bra för att vara sant?!

Jessica Sundberg

Jag heter Jessica Sundberg och är 47 år, bor i Stockholm med min man Mattias och mina två älskade barn Filippa och Gustaf. Bloggen Leva Sunt handlar om att leva sunt och hitta balans på alla plan i livet. Jag blandar kost och recept, träning och hälsa, resor och vardag och hur man får detta att gå ihop i livet som heltidsarbetande förälder. Bloggen är helt enkelt en livsstilsblogg nischat mot hälsa i vardagen med inriktning mot familj. För att komma i kontakt med mig kan du maila: jess.sndbrg@gmail.com eller jessica@attlevasunt.se.

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *